co to jest
Co to jest czujnik swiatła w 7650 i do czego on jest ?? cytuje W górnym, prawym rogu znajduje się fotorezystor, który na podstawie ustawień w menu dobiera odpowiednią jasność wyświetlacza w zaleźności od oświetlenia zewnętrznego. Pozwala to na uzyskanie lepszego kontrastu oraz większej efektywności baterii. na ctym to polega??
Odpowiedzi: 8
mozna zapisac kontakty w 7650 na sim a nie na telefonie? bo mi miejsce zajmuje :( a mam jeszcze 160 na karcie nie wykozystane..
gdy z nagłej ciemności wejdziemy do jasnego pokoju lub zapalimy lampkę nasz oczy potrzebują sekundę lub dłuźej aby się przyzwyczaić(źrenice się kurczą) Przez ten czas moźe włąsnie sie zmiania 'jasność' w komurce i dlatego tego nie zauwaźasz
Instrukcja mi nic nie mówi pisza po co to jest a tyle to ja juz tez wiem chce wiedziec jak mozna spr ze to działa:)
Siemano:Co to jest czujnik swiatła w 7650 i do ......
Sadzac po tym co jest napisane to chyba On ma takie cos :wink: Warto poczytac instrukcjie dokladnie. Instrukcja obslugi to skarbnica wiedzy :D
Tak wiec:
TicTac:ale chyba nie w kaźdej...
Ale ja nic nie zauwazam wejde do ubikacij gdzie nic wogole nie widac pozniej otworze drzwi i w ułakmu sekundy zapalam mocna zarowke i nic nie zauwazam 0 róznicy:/
ale chyba nie w kaźdej...
tak jak jest w telewizorach... TELEWIZOR w zalezonosci do oświetlenia w pomieszczeniu w ktorym sie znajduje dostowosuje kontrast (jasnosc) ekranu... to samo jest w komorce
Strona 1 / 1