Co stało się z funkcją "przywracaniem systemu" w XP

Od dość dawna nie używałem punktu przywracania systemu. Teraz taka konieczność wystąpiła i co okazuje się? Nie mogę skorzystać z przywracania systemu bo w oknie "Wybieranie punktu przywracania" brak jest dostępnych jakichkolwiek punktów przywracania. A powinny być. Co gorsza, tworząc nowy punkt przywracania niby wszystko przebiega poprawnie - tylko utworzonego punktu nie ma. Efekt jest w zasadzie podobny jak po wyłączeniu funkcji przywracania systemu w "Właściwościach systemu". I tu niespodzianka: :wtf: zamiast 7-miu zakładek w oknie "Właściwości systemu" jest ich 6. Brakuje właśnie tej o nazwie "Przywracanie systemu". ](*,) Koledzy! Jak mam tę zakładkę przywrócić, a funkcję przywracania systemu uruchomić. POMOCY!!! i pozdrawiam

Odpowiedzi: 4

Już sprawdziłem - funkcja odzyskiwania systemu naprawiona. :-({|=
Malenki
Dodano
14.05.2008 22:45:33
Prosił Pan, zrobił sam :-" A dla potomnych i potrzebujących: Prawdopodobnie właściwa odpowiedź znajduje się pod tym linkiem: http://www.searchengines.pl/Brak-zakladki-Przywracanie-Systemu-t100305.html =d> Jeszcze nie sprawdziłem...
Malenki
Dodano
14.05.2008 17:25:42
Usługa przywracania systemu jest włączona!](*,)
Malenki
Dodano
14.05.2008 10:13:09
A sprawdziałś w usługach czy przywracanie jest ustawione w trybie innym niż disable ?
Rebe
Dodano
14.05.2008 09:05:18
Malenki
Dodano:
14.05.2008 01:38:17
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1