co sie dzieje z szybkoscią??

sory poczytalem tematy ale nie jest to co u mnie. mam taki problem od tygodnia znów a wczesiej formatowalem przez to system zwalnia zatrzymuje mi na chwile myszke. uzycie procesora jest kolo 25% a w procesach jest proces bezczynnosci 98%. mam kasperskiego ale nawet jak odinstalowalem problem nie znikl. uruchamia sie coraz dluzej. nie mam zadnych wspomagaczy sciagania prawie nic mi sie nie uruchamia a odrazu zwalnia kopiuje wolno jak sciagam fleshgetem cos bo tylko nim sciagam to zanim zapisze na dysk plik trwa to dlugo jeszcze tydzien temu bylo ok mam xp prof. service pack 2. moze to dysk tak zwalnia seagate 80giga? i co zabiera procesora jesli nic niewidac. przeskanowalem adaware tylko 4 cookie mi znalazl. dzis skandisk naprawil plik restore. 2000 procek plyta msi 512 mb ram to chyba powinno chulac? dajcie jakies rady

Odpowiedzi: 1

sprawdź pamięci Memtestem, moźe coś z tasiemkami od HDD; moźesz zapuścić teź aplikację Silent Runners to w kwestii zźerania procesora przez niewidoczne na liście procesy.
Endrju
Dodano
16.11.2005 21:37:38
cyron
Dodano:
16.11.2005 19:54:52
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1