CO sadzicie
Mam problem gdzyz chce cos zmienic w swoim kompie ale niewiem co moge.
Odpowiedzi: 6
Moja propozycja to zmiam procesora na wydajniejszy.
Moźesz teź zastanowić się nad kupnem dodatkowego HDD.
Co do nagrywarki to podzielam zdanie kolegów.
Moźesz teź zastanowić się nad kupnem dodatkowego HDD.
Co do nagrywarki to podzielam zdanie kolegów.
Pawek:
Sposób proponowany przez darka_dade (źeby 4200 zamienić na 4600) nie ma sensu. Jak nie masz nagrywarki, to faktycznie – kup sobie (ale nie wiem czy przyapdkiem nie juź od razu DVD).
W kaźdym razie wg mnie masz ciut mały dysk twardy. Ja bym radził zmine dysku na jakiś większy, albo ew. dokupienie do tego jakiegos drugiego – powiedzmy 80 GB (oczywiście Maxtora).
Pawek ma racje z tym, ze nagrywarki DVD sa drozsze.Za ta cene mozna miec niewielki dysk twardy i zwykla nagrywarke.Np. mozna by za cene 500–600zlociszy miec Maxtora 120 GB za 410,00 i nagrywarke Lite–on 52x32x52 IDE OEM za 185,00
Moglbys rownie dobrze kupic Tuner TV.
Sposób proponowany przez darka_dade (źeby 4200 zamienić na 4600) nie ma sensu. Jak nie masz nagrywarki, to faktycznie – kup sobie (ale nie wiem czy przyapdkiem nie juź od razu DVD).
W kaźdym razie wg mnie masz ciut mały dysk twardy. Ja bym radził zmine dysku na jakiś większy, albo ew. dokupienie do tego jakiegos drugiego – powiedzmy 80 GB (oczywiście Maxtora).
ALe ja jednak chyba zasotane przy tej co mam bo jest dosc dobrej firmy gainwart mozecie sie wypowiedzeć na jej temak please
Kup gf 4 ti 4600 kosztuje 650zł (creative)w sklepie komputronik. Moźesz jeszcze kupić lepszego procka Athlon 2500 Barton lub szybszya jak nadziany jesteś to kup płaszczke albo jakąś szpanerską obudowę podokupuj świecące wiatraki itp. itd. jak masz za duź pieniędzy to moźesz mi poźyczyć :lol:
a nagrywarke masz ?
Strona 1 / 1