co sądzicie o moim kompie??
athlon xp 1800+
512 ram ddr
karta graficzna geforce 2 mx 400 (niedługo wymieniam na radeona 9200 se)
nagrywara dwd rom
chipset via :D
512 ram ddr
nagrywara dwd rom
Odpowiedzi: 16
Komp jest w miare oprócz grafy. ALe garfe teź moźna troche podkręcić(moźe się spali i trzeba będzie juź kupić nową);). Dobry wybór to radeon 9550 gigabajta(bardzo dobrze podkręcalny i w miare tani).
Yep, Radek 9600Pro uskrzydlil by ten sprzet...
TuneR:
terminator:
athlon xp 1800+
512 ram ddr
nagrywara dwd rom
Do pisania w Wordzie, do netu i do np. zgrywania zdjec z aparatu cyfrowego styka. Jezeli chcesz na tym grac to tez bardzo prosze – NFS 3, Colin 2, itakie tam gierki sprzed 2000 roku...
Hehe, TuneR nie przesadzaj i nie doluj kolegi :)
Moze mlody jest ale to jeszce nie powod ;)
Kompik jest spoko, oczywiscie najnowsze gry w najwyzszych detalach beda ciely niemilosiernie... praca w samym Win jak i rowniez za aplikacjami nie powina byc uciazliwa, a wrecz przyjemna.
Jesli wymieniasz grafike to polecam Ci ATi 9600Pro (ok 450zl), 9200SE to pomylka...
TuneR:
emil808:
UT 2004 – gładko 800x600, anyalising x4, operattion flashpoint 1024x768 z aa x4(mam taki ustawiony do wszystkich gier)
Hehe chcialbym to zobaczyc
no to zapraszam moźesz zobaczyć, tylko z suwałek do nowej soli jest kawałek drogi, jak nie wierzysz to mogę screeny przysłać
Tez mam w domu dziadka (czyt. C1200, 256MB SDRAM, GF 4MX 440) i nie sluzy mi jedynie do netu i jako maszyna do pisania. Ale zeby mowic takie bzdury ze gry plynnie chodza z wlaczonym AA na GF2MX :shock: ...Owszem tez odpalalem na dziadku NFS:U, Call of Duty i na upartego idzie grac, ale w porownaniu do kompa z podpisu to niebo a ziemia...AMEN
u was "pograć w coś" albo źe gra "idzie" to znaczy źe niezacina przy rozdzielczości 1024X768 :shock: :?:
Ja miałem wcześniej GF2 MX200 32MB i mam procek Duron 800 i 256DDR i jakoś bez przeszkód grałemi w NFSU (1024x768) i wszystkie części MoH (1024x768) i Colina4 (800x600)i pare innych gierek i chodziło tak źe niecięło. Wiadomo źe nie na full detalach ale w MoH przynajmniej na średnich. Więc niezgodze się ze stwierdzeniem źe to "tylko maszyna do pisania"
Ja miałem wcześniej GF2 MX200 32MB i mam procek Duron 800 i 256DDR i jakoś bez przeszkód grałemi w NFSU (1024x768) i wszystkie części MoH (1024x768) i Colina4 (800x600)i pare innych gierek i chodziło tak źe niecięło. Wiadomo źe nie na full detalach ale w MoH przynajmniej na średnich. Więc niezgodze się ze stwierdzeniem źe to "tylko maszyna do pisania"
terminator:
athlon xp 1800+
512 ram ddr
nagrywara dwd rom
Do pisania w Wordzie, do netu i do np. zgrywania zdjec z aparatu cyfrowego styka. Jezeli chcesz na tym grac to tez bardzo prosze – NFS 3, Colin 2, itakie tam gierki sprzed 2000 roku...
emil808:
UT 2004 – gładko 800x600, anyalising x4, operattion flashpoint 1024x768 z aa x4(mam taki ustawiony do wszystkich gier)
Hehe chcialbym to zobaczyc
terminator:
athlon xp 1800+
512 ram ddr
nagrywara dwd rom
Atholn XP 1800+ –> ujdzie w tłumie
512 ram ddr – jakies firmowe czy noname?
Radeon 9200 SE – ta karta to pomyłka. odradzam
nagrywark dvd – jaka firma?
via – ujdzie
co ty wypisujesz? co nie chodzi, u mnie celeron 966, GF 2 mx 400, (jeszcze)128 ram, UT 2004 – gładko 800x600, anyalising x4, operattion flashpoint 1024x768 z aa x4(mam taki ustawiony do wszystkich gier), red faction2 800x600, H&D 800x600 – tylko te na razie instalowałem – muszę skombinować koniecznie najnowsze rainbow 6 i moh jak jeszcze wymienie celeronka na PIII 1Ghz z 256 kb pam. podręcznej, dołoźe ramu to wszystko będzie śmigać 8)maciek(smok):
dobra moze nie dokanca maszyna do pisania, ale za wiele z niego nie wyciagniesz!! moja siora ma takiego i uniej nic praie nie chodzi!!! chodza stare dobre gry:)
dobra moze nie dokanca maszyna do pisania, ale za wiele z niego nie wyciagniesz!! moja siora ma takiego i uniej nic praie nie chodzi!!! chodza stare dobre gry:)
maciek(smok):
[...]ten komp to porostu maszyna do pisania!!! 8)
Bzdury waść piszesz. Moźe grafika do najnowszych gier nie tęga, ale nie jest to jeszcze tak archaiczny sprzęt. Sam siedzę na takim procku, pamięciach i płycie MSI na chipsecie VIA i coś więcej niź pisać tekst w Wordzie da radę.
po pierwsze ktos na tobie niezle zarobił!!
po drugie jak chciałeś kupowac kompa to było sie popytać tych co sie znaja i wiedza co i jak.
po trzeci ajk ja sie szykwałem do złorzenia kompa to ajk głupi latałm po sklepach i sie dowiadywałem. ten komp to porostu maszyna do pisania!!! 8)
po drugie jak chciałeś kupowac kompa to było sie popytać tych co sie znaja i wiedza co i jak.
po trzeci ajk ja sie szykwałem do złorzenia kompa to ajk głupi latałm po sklepach i sie dowiadywałem. ten komp to porostu maszyna do pisania!!! 8)
a tak na marginesie: po wisior ci dwa topici z tym samym pytaniem :?:
Mój tata by mnie wydziedziczył gdybym Mu takie coś podsunął :mrgreen:W.Axl Rose:
No lux, piękna konfiguracyja. Chyba tate poproszę to tyź mi taki zakupi. Szczególnie to mnie sie te DWD (do tego ROM jeszcze)podoba i chipset :lol: :mrgreen:
Faktycznie... Biedny osierocony chipsecik jest... Pozbawiono go mamusi–płyty głównej :lol:
bron cie Boźe uczynic ten krok... IMO wyzucisz pieniadze w bloto...terminator:
(niedługo wymieniam na radeona 9200 se)
btw ile masz lat? 15? 16? bo po zapoznaniu sie z trescia postu wiecej nie dam...
No lux, piękna konfiguracyja. Chyba tate poproszę to tyź mi taki zakupi. Szczególnie to mnie sie te DWD (do tego ROM jeszcze)podoba i chipset :lol: :mrgreen:
Strona 1 / 1