Co sądzicie o łańcuszkach szczęścia?
Co sądzicie o łańcuszkach szczęścia przesyłanych przez komunikatory, czy mejle?
Odpowiedzi: 20
teź zazwyczaj sram na te łańcuszki, ale czasami moźna napotkać w miarę sensowną wiadomość przekazywaną drogą łańcuszkową. Na przykład wczoraj dostałem taką, która propaguje waźną akcję wymierzoną w chwiejny w dzisiejszych czasach system kapitalistyczny:
Oczywiście 15 lipca to czwartek, ale akcja była w poprzednich latach i teraz moźe znoof dojść do skutku w bardziej doniosły sposób niź ostatnio (nie wiem czy ktoś po 15 lipca 2003 roku zauwaźył poprawę cenową). W kaźdym razie akcja ruszyła ponownie.PRZECZYTAJ UWAZNIE
Witam! To nie zaden spam!
Na pewno jestes uzytkownikiem telefonu komórkowego,
bo w dzisiejszych czasach coraz trudniej jest sobie wyobrazic zycie bez 'komóry'.
Dzwonimy, wysylamy sms–y a to wszystko kosztuje. Nie jest to jakis koszmarny wydatek, bo stac na niego wielu ludzi,abonentów przybywa w szybkim tempie, jednak Polska to dziwny kraj.......porównujac ceny abonanamentow z innymi krajami w stosunku do zarobków Niemców, Francuzów czy Hiszpanów wychodzi na to, ze rozmowy w Polsce sa przerazliwie drogie.Niby wraz z postepem ceny ciagle spadaja, ale nadal nie sa zadowalajace.Co wiec robic? Czy mozemy miec jakikolwiek wplyw na spadek cen?OWSZEM!
Wystarczy dac sygnal operatorom ze nie podobaja nam sie wysokie oplaty za telefon. Jak to wyrazic?
Umówmy sie ze 15 lipca (pozostał tydzień – czas by przekazac tę informację jak najwiekszej ilosci ludzi ograniczymy uzywanie naszego telefonu do minimum czy wrecz wylaczymy na caly dzien telefon(najlepiej
by bylo), tzn. zanim zadzwonisz czy wyslesz sms–a 5 razy sie zastanowisz czy na prawde cos sie stanie jak nie zadzwonisz.Gdyby ten 'strajk' wyszedl i w telewizyjnych wiadomosciach uslyszymy o stratach operatorów tytulem tego wlasnie strajku, da to na pewno do myslenia ludziom, od których to wszystko zalezy i taka akcje bedzie mozna powtarzac, az w koncu szanowni peratorzy obniza oplaty.Co ci szkodzi spróbowac?
A moze 15 lipca oglosimy dniem bez Telefonu?
Przekaz ta informacje przez GG, maila lub w inny
sposób znajomym ta akcja na
prawde moze sie udac, a Ty sie mozesz do niej przyczynic 15 lipca – wtorek! ! ! ! ! ! ! ! !
Stara pierdoła EL, adept na pierdołe Seeker i młode leszcze, pomarzyć tylko moźecie
EL NINO:Wezmie Viagre, to i bedzie mogl :mrgreen: :mrgreen: .Pawek:To masz szczęscie, bo On akurat nie moźe :lol: :mrgreen:gusioo:Napisałbym co o nich sądze, ale moderator by mnie wypierdzielił :lol:
P.S. Pawek, a skad wiesz ze aligator nie moze ? Zagadywales ? :P :P
Pewno "próbował" od tyłu zachodzić, ale *** blada :wink: :mrgreen:
Wezmie Viagre, to i bedzie mogl :mrgreen: :mrgreen: .Pawek:To masz szczęscie, bo On akurat nie moźe :lol: :mrgreen:gusioo:Napisałbym co o nich sądze, ale moderator by mnie wypierdzielił :lol:
P.S. Pawek, a skad wiesz ze aligator nie moze ? Zagadywales ? :P :P
To masz szczęscie, bo On akurat nie moźe :lol: :mrgreen:gusioo:Napisałbym co o nich sądze, ale moderator by mnie wypierdzielił :lol:
Napisałbym co o nich sądze, ale moderator by mnie wypierdzielił :lol:
ostatnio dostalem calkiem ciekawy lancuszek :twisted: dla nadawcy skonczylo sie to bananem :lol:
8089136 (2–06–2004 18:15):
Luk (2–06–2004 14:58)
yślij to wszytskim osobom jakie masz na GG. Blokujcie numer gg:8603660 pod tym numerem kryje się 38 letni facet, który podaje się za 14 latnia dziewczynkę z Częstochowy. UWAŻAJ NA TEN NUMER ! On przesyła WIRUSY ! Jeźeli wyślesz to do 25 osób w Twoim komputerze pojawią się śliczne, specjalne GIFY do GG Za darmo i bez wirusów. ! POŚPIESZ SIE
Wiecie pierwsze kilka dni od załoźenia internetu koledzy przesyłali mi na gg łańcuszki szczęścia :D Wiecie wysyłałem maksymalnej liczbie osób ba na końcu kaźdego łańcuszka był komunikat źe jeźeli go nie wyślę będę miał do końca źycia nieszczęście. :!: W końcu się zdenerwowałem i wszystki moim znajomym powiedziałem źe jeszcze jeden łańcuszek szczęścia i ich zablokuję. :idea: Ja uwaźam źe to rozrywka dla tych którzy nie mają co robić na kompie i w necie.Sprawa jest taka źe wolę posiedzieć na forum takim jak to a nie wysyłać nienormalne łańcuszki szczęścia. :D
The_judge:ja tylko jeden łańcuszek posłałem dalej :To jest idiotyczny lancuszek SRANIA NA LANCUSZKI.
Jesli s,r,a,s,z na lancuszki szczescia wyslij ten lancuszek wszystkim.
Jesli wyslesz to :
5 osobom – nic sie nie stanie
10 osobom – nic sie nie stanie
15 osobom – tez pewnie nic sie nie stanie
20 osobom – zgadnij co sie stanie.
666 osobom – tez sie k,u,r,w,a nic nie stanie !
Otoz to: Nic sie k,u,r,w,a nie stanie !
Ania nie wysłała łancuszka i nic sie jej nie stało
Grześ wysłał łancuszek i nic mu sie nie stało
Robert nie wysłał łancuszka i z,a,p,i,e,r,d,o,l,i,ł go tramwaj, ale nie wiadomo jaki był związek z łancuszkiem
Powiedzmy razem : SRAMY NA LANCUSZKI
Coz moge – wyslalem wlasnie taki lancuszek (tzn tego typu) ale tylko raz. Normalnie olewam z gory do dolu gestym moczem.
Swoja droga przychodza mi juz bardzo rzadko, choc na GG/Tlen luda ponad 100 ;)
Z początku wysyłałem do paru osób to, ale ostatnio stało się to wręcz nahalny, na gadu–gadu. Nikomu tego juź nie przesyłam, ani nie mysle tego wymyślać. :D
KILL tego co to wymyslil "wyslij to do paru osob a znajdziesz fajna dziolche" to mnie rozbawilo. Wiecz jednak czasami i lancuszek przynosi radosc :D
Yoda:Poza tym ruch w sieci niepotrzebny generują, serwery i łącza zbędnymi pierdołami obciąźają.
Pozdrawiam.
To juź drugi punkt dla Ciebie Mistrzu, oto oczywiście chodziło... :idea: :D Co nie znaczy, źe theboss78 napisał źle, ale myślę, źe jego teoria nie jest niebezpieczna dla internetu :wink:
Poza tym ruch w sieci niepotrzebny generują, serwery i łącza zbędnymi pierdołami obciąźają.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Poza tym ruch w sieci niepotrzebny generują, serwery i łącza zbędnymi pierdołami obciąźają.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Moze dlatego, ze takie przesylaniem mozna wpasc w nalog a co za tym idzie zdenerwowanie osob, ktorym przesylalismy.
Łańcuszki wbrew pozorom to bardzo groźna sprawa... Kto juź wpadł dlaczego :?: 8)
Najleprze jest to, ze z tych lancuszkow nie ma zadnego zysku(no chyba, ze sie myle).
Wiec po co te lancuszki?
Chyba tylko po to zeby wnerwiac ludzi.
Wiec po co te lancuszki?
Chyba tylko po to zeby wnerwiac ludzi.
mnie najbardziej iryrtuja lancuszki typu "to ludzik szczescia wyslij go [...] bo inaczej nie zdasz matury..." tak jakby jakis pieprzony lancuszek mialby wplyw na moje zycie... zalosne...
PS a kiedy pytam kogos czy w to wierzy czesto uzyskuje odpowiedz typu "nie, ale wysylam na wszelki wypadek" debilizm jak dla mnie...
PS a kiedy pytam kogos czy w to wierzy czesto uzyskuje odpowiedz typu "nie, ale wysylam na wszelki wypadek" debilizm jak dla mnie...
theboss78:gieras:pierwsze co robie to opieprzam uzytkownika ktory mi to przyslal.
Nerwowy jestes strasznie gierasku.
I czy cos to opieprzanie daje?
czsami daje, jednak i tak odstaje cholerstwo raz na jakis czas.
Ja tak szczerze mam ochote opi......c kazdego kto mi je posyla ale niekiedy sie poprostu powstrzymuje.... ze wzgledow kultularnych ..... :evil: :twisted: :twisted: :twisted: