co kupic?? plyta i grafa
mam problem jak plyte glowna kupic tak za okolo 350 oraz jaka grafe za 300zl..chodzi mi otaki sprzed aby nie bylo problemow przy instalacji win xp pro...czy np gigabyte na kt400 lub kt 600 moze byc???
Odpowiedzi: 3
polecam kliknac na www.komputronik.pl
i zobacz sobie płytke główna
soltek 75FRN2–L nVidia nForce2 SPP
kosztuje niecałe 400 zł bo jest bez raid, ale jak tego nie potrzebujesz to jest to płytka dla ciebie
sam ją mam i jestem w niebo wzięty :)
atlona xp 1800 mam ustawionego na 2200 i dotego magistrale 150 mhz i wszystko lata jak talala
procek nie ma nawet 50 stopni celcjusza
ps: moje pamięci to zwykłe no name
i jak narazie nie korzystam z DUAL DDR
ALE MIAŁEM OKAZJA ZOBACZYC JAK TO DZIAŁA PRZEZ 3 DNI
TO JEST NORMALNY WYPASSSSIK A NA VIA TEGO NIE DOSTANIESZ A grafike to polecam taka jak koledzy czyli GF 3 Ti jest poprostu pełen wypas.
ps 2: kupowałem ostatnio te karte dla takiej leseczki i dostała do niej gierkę CHROMA ;–) FAJNIE CO NIE.
POZDRAWIAM I ZYCZE UDANYCH ZAKUPÓW
i zobacz sobie płytke główna
soltek 75FRN2–L nVidia nForce2 SPP
kosztuje niecałe 400 zł bo jest bez raid, ale jak tego nie potrzebujesz to jest to płytka dla ciebie
sam ją mam i jestem w niebo wzięty :)
atlona xp 1800 mam ustawionego na 2200 i dotego magistrale 150 mhz i wszystko lata jak talala
procek nie ma nawet 50 stopni celcjusza
ps: moje pamięci to zwykłe no name
i jak narazie nie korzystam z DUAL DDR
ALE MIAŁEM OKAZJA ZOBACZYC JAK TO DZIAŁA PRZEZ 3 DNI
TO JEST NORMALNY WYPASSSSIK A NA VIA TEGO NIE DOSTANIESZ A grafike to polecam taka jak koledzy czyli GF 3 Ti jest poprostu pełen wypas.
ps 2: kupowałem ostatnio te karte dla takiej leseczki i dostała do niej gierkę CHROMA ;–) FAJNIE CO NIE.
POZDRAWIAM I ZYCZE UDANYCH ZAKUPÓW
Jeźeli chodzi o kartę graf. to bardzo polecam gf 3 ti. Sam mam taką kartę iźadna gra nie tnie. Doom 3 chodzi płynnie na 800x600. Polecam. Dodatkowo karta ma bardzo duź moźliwości overclockingu, moźna ją podkręcić na gf 4 ti 4200.
Wyjasnij dokładnie o co Ci chodzi. Z kupieniem dobrej płyty za 350zł nie bedzie problemu. Gorzej z karta graficzną, bo w cenie 300zł kupisz co najwyźej GeForce 5200, którego nie polecam jesli chodzi o gry. Nie wiem ile kosztuje GF3Ti200, ale to moze byc dobry wybór. Po odpowiednim podkręceniu otrzymasz kartę porównyalną w osiągach z GF4Ti4200.
Strona 1 / 1