co jest?!

Yo!
co jest grane?sam komp mi sie restartuje przy przerabianiu pliku avi na mpge po jakis 30% :shock:
uzuwalem juz kilku encoderow i za kazdym razem jest to samo :( o co tu chodzi ? cos z pamiecia?procek sie przegrzewa?nie mam zielonego pojecia..
szanowni userzy HELP ME!

Odpowiedzi: 7

Lookam, ale jutro Ci napiszę, bo teraz mnie wołają :D Ogólnie rzecz biorąc na VCD nie kompresuje, ale poszukam coś dla Ciebie...

UPDATE.

Ja zmieniłem, płytę główną i RAM ;) O dziwo po przeinstalowaniu systemu na drugim kompie (do którego wsadziłem te pamięci problem zniknął – moźe dlatego, źe po drodze czyściłem oba kompy wewnątrz z kurzu, itp.)
Pawek
Dodano
30.01.2004 21:10:17
Pawek a tak na chwile zmieniajac temat to powiedz mi jaki jest twoj najlepszy sposob na przerabianie pliku avi na vcd zeby chodzil bez problemu w stacjonarnych DVD?jakich uzywasz progsow?
ja juz sie mecze od dluzszego czsu i niemogo,zreszta sam looknij http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=11688
Doktor X
Dodano
30.01.2004 20:54:53
mój komputer – zaawansowane – uruchamianie i odzyskiwanie – awaria systemu – autoatycznie uruchom ponownie : odznaczyć "ptaszka".
Rebe
Dodano
30.01.2004 20:49:20
Pawek powiedz mi jak z tego wybrnoles? co trzeba zrobic zeby normalnie te pliki przerabialo bez restartu kompa?co tam trzeba wymienic?
Doktor X
Dodano
30.01.2004 20:48:07
Swego czasu równieź cierpiałem z powodu tego. Rosyjską ruletką było zapuszczenie kompresji. Problem stanowiły uszkodzone kości RAM.
Pawek
Dodano
30.01.2004 20:43:23
ok,ale wytlumacz mi gdzie sie te funkcje wylącza> "zdezaktywowanie opcji automatycznego"...wal po strzalkach>
:arrow: ...
Doktor X
Dodano
30.01.2004 20:42:48
Wydaje mi się, źe w takiej sytuacji naturalnym działaniem bedzie zdezaktywowanie opcji automatycznego ponownego uruchomienia w razie awarii. Po tej czynności przy następnym problemie zamiast restartu pokaźe się BSOD zawierający informacje o przyczynie błędu, a przynajmniej ją sugerujący.
To juź będzie jakiś punkt wyjścia, bo teraz to tylko strzelanie w ciemno moźna stosować.
Rebe
Dodano
30.01.2004 20:26:19
Doktor X
Dodano:
30.01.2004 20:21:00
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1