co jest k...a ????!!!!
ty chyba jesteś jakiś masochista!!pierdzisz w wannie i przegryzasz bąbelki? albo okrutnik.....pierdzisz pod kołdrą i przykrywasz nią dziewczynę?
no centralnie pojecia nie mam o co chodzi!!!
co sie kurde na tym forum dzieje??!!
ten cyt. to wiadomosc prv !!!
a dostelem jąm od joanna kon
Odpowiedzi: 20
doktorx powoli!!teraz czytaj uwaznie.zaszło jakies nieporozumienie.słuchaj wejdź na stronkęhttp://humor.moje.pl/ i wcisnij u góry stronki puść bąka.jak pokaze sie stronka będzie puść bąka a powiem ci kim jesteś...proszę wejdź tam......wcześniej czytałam twój post o pierdzeniu stąd moja zaczepka.to miał być zart.rozumiesz źart.boze jakie zamieszanie!!!! przez głupiego pierda.ale jest i dobra strona tej sytuacji....cos sie dzieje...... :D
ty chyba jesteś jakiś masochista!!pierdzisz w wannie i przegryzasz bąbelki? albo okrutnik.....pierdzisz pod kołdrą i przykrywasz nią dziewczynę?
to wedlug ciebie jest normalne zachowanie ?
wiekszosc osob gorzej by cie potraktowalo niz ja gdyby tak wlasnie jak w wyzej wymienionym cytacie przywitala sie na dziendibry.
to nie ja zaczolem tylko ty !
chłopaki wyluzujcie ja zawsze gdzie sie pojawię wywołuję małe wzburzenie.wybaczcie mi.ale doktorek przesadził wyzywając mnie od jakiejś paskudnej rury.nie zna mnie nawet nie starał się poznać a juz wyjechal z epitetami.co mu przeszkadza źe z poznania?oj nie ładnie nie ładnie!!!! :D sorka za wszystko :oops:
O niej świadczy tylko to.
A niepotrzebna dyskusja... niepotrzebna jest :)
Pozdrawiam.
A niepotrzebna dyskusja... niepotrzebna jest :)
Pozdrawiam.
a juk tu byc mily dla szczegolnie nie milej laski(to i tak pewnie Romus)
jak na dziendobry mi tu o pierdzeniu wyjechala :wink:
jak na dziendobry mi tu o pierdzeniu wyjechala :wink:
Joanna Konik:jeden gosć jest szczególnie niemiły to doktor x.zrób cos z nim!!jak bedziesz moim rycerzem to spełnie twoje trzy zyczenia.jak złota rybka.on chyba nie lubi kobiet.jest ble ble ble
To wiadomość na priva więć doktorku uwaźaj :D źebym nie musiał cię nawrócić :wink: .
wiedom:Ja prowadzę sobie z nią konwersację na priva i na razie nie mogę narzekać. Zobaczymy co z tego wyniknie. :wink:
cholercia, a myslalem ze jestem jedyny ;)
Pozdrawiam
Wystarczy miseczka "D" ? :P :Paligator:Musiałbyś mieć większy obwód w klacie
EL NINO:P.S. Tylko mi kurna aligator zadnego PW nie przysylaj :mrgreen: .
Musiałbyś mieć większy obwód w klacie a nie tam gdzie Ci od browara rośnie co by Cię taki zaszczyt kopnął :mrgreen: :lol:
Doktorek to sie ma kurna dobrze. Mnie jeszcze zadna na pierdzenie nie brala :cry: :cry: .
P.S. Tylko mi kurna aligator zadnego PW nie przysylaj :mrgreen: .
P.S. Tylko mi kurna aligator zadnego PW nie przysylaj :mrgreen: .
Badz optymista!!!
Moze, moze... :D
Az starch sie bac :P
Moze, moze... :D
Az starch sie bac :P
theboss78:Seeker:
A dlaczego? :wink: :mrgreen:
Bo gorzej juz byc nie moze.
Ale chyba z wiedomem, bo romuś ciągle sie jeszcze rozwija :wink:
Seeker:
Bo gorzej juz byc nie moze.
theboss78:brtx:wiedom:Ja prowadzę sobie z nią konwersację na priva i na razie nie mogę narzekać. Zobaczymy co z tego wyniknie. :wink:
Piękny Roman aka Joanna Kon :P ;)
To by byla ostatecznosc.
brtx:wiedom:Ja prowadzę sobie z nią konwersację na priva i na razie nie mogę narzekać. Zobaczymy co z tego wyniknie. :wink:
To by byla ostatecznosc.
brtx:Piękny Roman aka Joanna Kon :P ;)
Afee. No nie źartuj. Jaja sobie robisz.
wiedom:Ja prowadzę sobie z nią konwersację na priva i na razie nie mogę narzekać. Zobaczymy co z tego wyniknie. :wink:
Ja prowadzę sobie z nią konwersację na priva i na razie nie mogę narzekać. Zobaczymy co z tego wyniknie. :wink:
aligator:Doktor X:ty chyba jesteś jakiś masochista!!pierdzisz w wannie i przegryzasz bąbelki? albo okrutnik.....pierdzisz pod kołdrą i przykrywasz nią dziewczynę?
no centralnie pojecia nie mam o co chodzi!!!
co sie kurde na tym forum dzieje??!!
ten cyt. to wiadomosc prv !!!
a dostelem jąm od joanna kon
Normalnie rwie Cię laska Doktorku a Ty nic nie czaisz.
Sztachnij trawa dobra i szuraj do niej :mrgreen:
wole laski narealu niz jakis puste puszki z forum i innycha cztow!
ogolnie ta panna to jest dla mnie kompletne DNO :lol:
masochista jestem tylkio przy paleniu faji ale to co przyszlo do nie na priv to lekka przesada,wszysto rozumiem ale zeby takie teksty napierac ... to chyba kolezanka bierze coc mocniejszego...................
szanowni admini,czy mozna seobie na priv srac po gaciach w oopr ?
szanowni admini,czy mozna seobie na priv srac po gaciach w oopr ?