Co grozi za piracką wersje XP??
Jeźeli sie nie myle to microsoft zorietował sie ze mam windows xp ale piracka wersje!czy to mozliwe ze zablokowali mi kompa???
Odpowiedzi: 20
I o to chodzi .
Sorki, ponisło mnie troche... to się więcej nie powtórzy :oops:
Chyba jednak nie dadza spokoju :mrgreen:Ukey:Watpie prze M$ to obchodzi ze ktos ma pirata i inny nie i tak wszystkie starty pokryja podatki i firmy w ktorych jest po 100 kompow na karzdym legalny XP wiec.. chyba dadza spokoj biednym Polakom :P
theboss78:lord:Dobre – tne kto to wymyślil ma poczucie humoru :D :D Boki zrywam. Ja tam hulam na Win XP Home SP2 (oczywiscie pirat :D) i narazie nie odczuwam obecności w moim mieście panów z microsoftu
No to po tej wiadomosci to tylko kwestia czasu.
Lepiej sie przeprowadz ale zabarykaduj. :mrgreen:
Watpie prze M$ to obchodzi ze ktos ma pirata i inny nie i tak wszystkie starty pokryja podatki i firmy w ktorych jest po 100 kompow na karzdym legalny XP wiec.. chyba dadza spokoj biednym Polakom :P
lord:Dobre – tne kto to wymyślil ma poczucie humoru :D :D Boki zrywam. Ja tam hulam na Win XP Home SP2 (oczywiscie pirat :D) i narazie nie odczuwam obecności w moim mieście panów z microsoftu
No to po tej wiadomosci to tylko kwestia czasu.
Lepiej sie przeprowadz ale zabarykaduj. :mrgreen:
Dobre – tne kto to wymyślil ma poczucie humoru :D :D Boki zrywam. Ja tam hulam na Win XP Home SP2 (oczywiscie pirat :D) i narazie nie odczuwam obecności w moim mieście panów z microsoftu
leon1313 – dziękuję za uświadomienie na jakim poziomie naleźy Ci udzielać wskazówek.
Oto pierwsza :
Jeźlei jeszcze raz coś tak wysokich lotów napiszesz to znajdzie się to na orbicie, a Ty podąźysz w ślad za postem.
Oto pierwsza :
Jeźlei jeszcze raz coś tak wysokich lotów napiszesz to znajdzie się to na orbicie, a Ty podąźysz w ślad za postem.
leon1313:100 ch...w w du..ę i ktowicę w plecy, byle była ładna pogoda. Co mogą zrobić: wybić rodzinę do 14 pokolenia wstecz.
Poziom tej wypowiedzi jest powalający.
100 ch...w w du..ę i ktowicę w plecy, byle była ładna pogoda. Co mogą zrobić: wybić rodzinę do 14 pokolenia wstecz.
Ukey:No ja mam pirata ale SP2 zainstalowalem. Wiec moga mi raczej l** zrobic :D . No chyba ze ... Bil czy jak temu tam cos wymysli. Ale juz ma chyba dosc skandali :wink:
Pewnie ,źe dość . Toź to skandal, źeby sie zlodzeja czepiać i go z WU sekować.
No ja mam pirata ale SP2 zainstalowalem. Wiec moga mi raczej l** zrobic :D . No chyba ze ... Bil czy jak temu tam cos wymysli. Ale juz ma chyba dosc skandali :wink:
Rembrant:Jeźeli sie nie myle to microsoft zorietował sie ze mam windows xp ale piracka wersje!czy to mozliwe ze zablokowali mi kompa???
co najwyźej zablokują cd key na który zarejestrowałeś windos xp
A ja znam takiego jednego co wali takie teorie :mrgreen:Mrówek:Kto ci powiedział, źe moźna blokować kompy w ten sposób? Bo ja to słyszę poraz pierwszy :lol:
Rembrant:Jeźeli sie nie myle to microsoft zorietował sie ze mam windows xp ale piracka wersje!czy to mozliwe ze zablokowali mi kompa???
Postawili barykadę i wysypali zboźe... :lol: :lol:
Kto ci powiedział, źe moźna blokować kompy w ten sposób? Bo ja to słyszę poraz pierwszy :lol:
Dix:solar:aaaaaaaaaaaaa tam mieli chodzić i sprawdzać kto ma oryginal
To był tylko mit i plotka, od dawna wiedziałem, źe nie będą chodzić. To nierelane.
Chodzić?? :shock:
wcale nie mieli chodzić tylko, taką ...budą co się pelengator zwie, namierzać mieli :roll: .
Cóś tak jak Kloss'a namierzali :wink: :lol:
I to jest caluśka prawda, na ten temat 8)
Ps. Kurna , coś mi pika ..... idą , nieee, to tylko microfala oznajmia źe czas na koryto
SLAY3R:RzEmIeN:a za uzywanie?
A za uźywanie:
:mrgreen:
Dzieki za wyczerpujaca wypowiedz :mrgreen:
RzEmIeN:a za uzywanie?
A za uźywanie:
:mrgreen:
The_judge:"Co grozi za piracką wersje XP??"
za samo posiadanie – nic
a za uzywanie?
solar:aaaaaaaaaaaaa tam mieli chodzić i sprawdzać kto ma oryginal
To był tylko mit i plotka, od dawna wiedziałem, źe nie będą chodzić. To nierelane.
aligator:kietek:Podobno jezeli w ciagu 7 dni od wykrycia tego haniebnego czynu zakupisz 15 kopii oryginalnego Windowsa XP PRO jest nadzieja ze "odblokuja Ci kompa" :lol:
Wiesz to kietek z autopsji :twisted:
NIe. Z ciasteczka z wróźbą :D