co by tu zmodernizować w kompie ?
Witam niedawno kupiłem sobie takiego kompa:
Athlon 2500+ Barton 1,84 ghz
kt600 delta sr
pamiec 512 dd ram 333mhz kingstona
dvd rom lg
nagrywara lg
grafa gf 4 mx 440 co do neij mam watpliwosci,chciałbym kupic nowa mam ja jeszcze ze starego kompa jaka bys cie radzili taka do 500 zł
Jak oceniacie tego kompa chodiz i o procek ,pamiec ,płyta czy dobrze wybrałem i czy mój komp jest w miare odbry jak na te czasy
a tak przy okazji HAPPY NEW YEAR 2004
Athlon 2500+ Barton 1,84 ghz
kt600 delta sr
pamiec 512 dd ram 333mhz kingstona
dvd rom lg
nagrywara lg
grafa gf 4 mx 440 co do neij mam watpliwosci,chciałbym kupic nowa mam ja jeszcze ze starego kompa jaka bys cie radzili taka do 500 zł
Jak oceniacie tego kompa chodiz i o procek ,pamiec ,płyta czy dobrze wybrałem i czy mój komp jest w miare odbry jak na te czasy
a tak przy okazji HAPPY NEW YEAR 2004
Odpowiedzi: 4
Graficzna jakiegos Geforca ja mam 4200 Gainwart i chodz bez problemu ale i sie kreci świetnie. No i raczej t owsztko bo reszte amsz dobra :D
Ja na twoim miejscu kupiłbym gf 4 ti 4200 wydajna, zajebiście sie podkręca i niedroga. Jedyną wafdą jest brak wsparcia dla nanjowszych efektów graficznych, ale do 500 zł lepszej karty nie kupisz, a więcej nie opłaca sie wydawać (tak mi sie wydaje)
PgX:
(w komputroniku zawsze jest droźej).
Nie powiedziałbym... :?
Poza tym w tej chwili nie ma sensu kupować 5600, jak juź 5700 Ultra, ale ta jest droga, albo 9600XT (teź droga, ale równie dobra).
Płyta teź mogłaby byc lepsza. Bo tak nie wiem czy dasz radę go dobrze podkręcic. Ja na swojej z 2500+ wycisnąłem 3200+
Na twoim miejscu kupił bym sobie jakiegoś GeForca FX 5600 za 700zł w normalnym sklepie (w komputroniku zawsze jest droźej).
Poza tym to spoko komp jak na te czsy tylko grafa słaba :)
UPDATE
The_judge byłeś szybszy :D
Poza tym to spoko komp jak na te czsy tylko grafa słaba :)
UPDATE
The_judge byłeś szybszy :D
Strona 1 / 1