Clony XXL nie wykrywa sterownikow ASPI!!!

Mam Clony XXL 2.0.1.4, wgralem, wlaczam a on mi pokazuje, ze nie mam sterownikow ASPI... Wgrywam ASPI, restartuje kompa, wlaczm Clony i co? Dalej nie widzi ASPI :( Patrze w opcje Clony XXL a tam jest informacja, ze mam ASPI wersje 4.7.1 a2. Na dodatek kiedy wlaczam Clony'ego to wiesza mi sie i potem pokazuje ze to moze byc wina braku lub zlych sterow ASPI... Kurde nie wiem co robic!!! Help me!!!

Odpowiedzi: 4

Zrobilem inaczej: wgralem ForceASPI 1.8, usunalem ASPI, usunalem Clony, wgralem ASPI jesce raz i Clony jesce raz i tez smiga!
stahumir
Dodano
13.09.2003 00:55:37
Dokładnie – wejdź na www.cdrinfo.pl , zainstaluj ASPI, lbo ForceASPI, u mnie zawsze śmiga
Tomekk
Dodano
13.09.2003 00:17:03
wins:
Wywal ta wersje bo wiecej szkody niz pozytku z niej i zainstaluj 4.60.

A jakie to szkody wyźądza ta wersja Clony, bo u mnie nie mogę źadnych dojrzeć :?: :wink:

stahumir:
Mam Clony XXL 2.0.1.4, wgralem, wlaczam a on mi pokazuje, ze nie mam sterownikow ASPI... Wgrywam ASPI, restartuje kompa, wlaczm Clony i co? Dalej nie widzi ASPI Patrze w opcje Clony XXL a tam jest informacja, ze mam ASPI wersje 4.7.1 a2. Na dodatek kiedy wlaczam Clony'ego to wiesza mi sie i potem pokazuje ze to moze byc wina braku lub zlych sterow ASPI... Kurde nie wiem co robic!!! Help me!!!

Rozwiązanie jest proste :wink: Zainstaluj dodatek Fix aspi, to taki wpis do rejestru i będzie śmigać.
Do znalezienia na
CDRinfo :wink:
W.Axl Rose
Dodano
12.09.2003 23:33:20
Wywal ta wersje bo wiecej szkody niz pozytku z niej i zainstaluj 4.60.
wins
Dodano
12.09.2003 23:22:22
stahumir
Dodano:
12.09.2003 21:17:55
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1