Class.sys
Do czego słuźy ten plik? jeźeli ktokolwiek wiedział, ktokolwiek wie, niech napisze.
Pozdroowki all :D
Pozdroowki all :D
Odpowiedzi: 8
Potrafie się śmiać z zagroźenia zawirusowania całego kompa. :D Jeziu chyba mi ktoś da nobla (śmiech to zdrowie). :D
No ale aby mi ten wir przypadkim po formacie nie powrócił(to chyba nie moźliwe: zmartwychstanie w kompie) :)
No ale aby mi ten wir przypadkim po formacie nie powrócił(to chyba nie moźliwe: zmartwychstanie w kompie) :)
Lezio,gratulacje.Czyli nie ma nic złego,co by na dobre nie wyszło.I tu pokazuje się klasa człowieka!
Pozdrawiam Lezio!
Pozdrawiam Lezio!
Co do tego jeźeli to makro wirus to doskonale się składa :D (ale mam dzisiaj duuuuźe szczęście :D ) bo to macro jest na drugim dysq i przeznaczonym pod kare śmierci(czytaj formata) i będe mógł wreście ten zaifektowany plik(tym plikiem chciałem poddać testom pcclinna) wywalić :D . Ale jestem szczęśliwy. Mam virusa :D :D
Lezio,jeśli prawidłowo zainstalowałeś ten program,o którym ci mówiłem,to powinien swobodnie makro wywalić.Jeśli nie,wgraj na ten`czas [jak Wojski],PC–Cillin 2002 z www.dagma.com i on ci go wytnie moment.Tylko:
–odinstaluj PF
–odinstaluj antywirusa,
–odinstaluj kozę /Kaza.../
–odinstaluj Ad–aware
defragmentacja>wgraj PC–Cillin>skaning>efekt>ponowna instalacja ww PF,AV,koza,Ad–aware juź na odwirusowanym sys
Ano,mimo kilku twoich,opisywanych wcześniej,zabezpieczeń–w sumie nie wiadomo jeszcze,co tam dalej masz...
Pozdrawiam. 8)
–odinstaluj PF
–odinstaluj antywirusa,
–odinstaluj kozę /Kaza.../
–odinstaluj Ad–aware
defragmentacja>wgraj PC–Cillin>skaning>efekt>ponowna instalacja ww PF,AV,koza,Ad–aware juź na odwirusowanym sys
Ano,mimo kilku twoich,opisywanych wcześniej,zabezpieczeń–w sumie nie wiadomo jeszcze,co tam dalej masz...
Pozdrawiam. 8)
z tego co pamietam to jest makro virus. NIe ma on wlasciwosci infekcyjnych.
Ja teź nie wiem,więc nie powiem.......
:lol:
wydaje się być rdzeniem czegoś[?]
:lol:
wydaje się być rdzeniem czegoś[?]
Nikt nie wie? :?:
Nikt nie wie? :?:
Strona 1 / 1