Ciekawe komórki
Jakie macie modele telefonów komórkowych? jestem ciekaw...
Odpowiedzi: 20
no własnie mi najbardziej chodzi o multimedia a aparat w telefonie nie interesuje mnie zupelnie najwyzej do mms.
cybull:a czy ktos z was uzywa noka 6630 ? Jesli tak to prosze o jakies oipinie o tym telefonie bo chce kupic ale tym sprzedawcą nie wierze bo wszystko powiedza zeby tylko sprzedac towar
zaleźy czego oczekujesz od takiego telefonu :
–lubisz bajery
–lepsze gry (jest ich cała masa... !)
–lepsze programy (w tym wypadku tak samo duuźo !)
–duźo pamięci w telefonie
–telefon nie posiada podczerwieni, ma bluetooth
–wyświetlacz jest ok
–dzwonki ok
a zarazem multimedialny kombajn to śmiało moźesz kupić ten telefon, miałem w ręku ten model pobawiłem się i jak to nokia... tylko troche zawiódł mnie aparat myślałem ze będzie lepszy.. fotki w dzien wychodzą OK, ale w nocy to nie ma porównania co do nokii 6230i...
p.s co tu więcej napisać ? jak masz kase to kupuj nie zawiedziesz się napewno ;)
Samsung D500 .Niedlugo D600 maybe
WaGonik:gieras:ja zmenilem nie dawno na nokie 3650 i musze przyznac ze symbian w telefonie daje duze pole do popisu
no baa! daje daje.. nie to co java.. :D
klikaj ino jak sięprzyda.. :)
www.symbianos.pl
programikow to ja mam 6 plytek, ale dzieki za linka, zawsze moze byc cos nowego
a czy ktos z was uzywa noka 6630 ? Jesli tak to prosze o jakies oipinie o tym telefonie bo chce kupic ale tym sprzedawcą nie wierze bo wszystko powiedza zeby tylko sprzedac towar
gieras:ja zmenilem nie dawno na nokie 3650 i musze przyznac ze symbian w telefonie daje duze pole do popisu
no baa! daje daje.. nie to co java.. :D
klikaj ino jak sięprzyda.. :)
www.symbianos.pl
ja zmenilem nie dawno na nokie 3650 i musze przyznac ze symbian w telefonie daje duze pole do popisu
Obecnie 5510 – cegielka ale fajne funkcje lada dzien tuning hw & sw
:arrow: Siemens S8 [ceeegła]
:arrow: Nokia 5110
:arrow: Nokia 3210
:arrow: Nokia 3310
:arrow: SE T300 + Aparat
:arrow: Motorola E365
:arrow: Obecnie Motorola V500@V600 Bateria trzyma te 4 dni, telefon sprawuje sie bardzo dobre.
:arrow: Nokia 5110
:arrow: Nokia 3210
:arrow: Nokia 3310
:arrow: SE T300 + Aparat
:arrow: Motorola E365
:arrow: Obecnie Motorola V500@V600 Bateria trzyma te 4 dni, telefon sprawuje sie bardzo dobre.
Dlaczego LOL?
Czyzby temat byl zamkniety? Co ma data ostatninego postu do rzeczy? Przeciez nie chodzi o news dnia. A ja juz wczesninej pisalem w tym temacie, telefon mi sie jakis czas temu zmienil, trafilem na niego przypadkiem znowu no i dopisalem. Moze w ten sposob odzyje. Na pewno wielu osobom, ktore wziely udzial w tej dyskusji zmienil sie telefon, moze maja teraza inne zdanie na temat tego co mieli, maja...wiec–
Dlaczego LOL?
Pozdrawiam,
Czyzby temat byl zamkniety? Co ma data ostatninego postu do rzeczy? Przeciez nie chodzi o news dnia. A ja juz wczesninej pisalem w tym temacie, telefon mi sie jakis czas temu zmienil, trafilem na niego przypadkiem znowu no i dopisalem. Moze w ten sposob odzyje. Na pewno wielu osobom, ktore wziely udzial w tej dyskusji zmienil sie telefon, moze maja teraza inne zdanie na temat tego co mieli, maja...wiec–
Dlaczego LOL?
Pozdrawiam,
O LOOOOL :P
stary zobacz kiedy ostatni post byl napisany :] troche sie spozniles z odpowiedzią (stare czasy mi sie przypominaja kiedy tak samo robilem hehe)
pozdro
stary zobacz kiedy ostatni post byl napisany :] troche sie spozniles z odpowiedzią (stare czasy mi sie przypominaja kiedy tak samo robilem hehe)
pozdro
Blackberry 7230 w T–Mobile. Cenie sobie to cos, ze wzgledu na jego technologie "push mail" i kilka innych jeszcze rzeczy.
Pozdawiam.
Pozdawiam.
Idea – NOKIA 6610i
Super telefonik z radiem FM ale cyfra w nim jest nieporozumieniem. Nokia pada na twarz! Poza aparatem beznadziejnej jakości niczym się nie róźni od 6610.
Szkoda..., trochę lepszy aparat i telefon byłby niczego sobie!
Pzd.
Super telefonik z radiem FM ale cyfra w nim jest nieporozumieniem. Nokia pada na twarz! Poza aparatem beznadziejnej jakości niczym się nie róźni od 6610.
Szkoda..., trochę lepszy aparat i telefon byłby niczego sobie!
Pzd.
Nokia 5510
Niezniszczalna :D
/soq
Niezniszczalna :D
/soq
Nokia 3510i,Nokia 3200
:arrow: Nokia 3510 –Niezniszczalna :mrgreen:
a ja motorole v600, to jest moja 3 motorala i nigdy wiecej nic chcialabym noki.
Ja mam 7650 ... bez komentarza na jego wyglad!!:P
Ja mam 7650 i nie narzekam jak na moje potrzeby jest w sam raz, poczte obiream w niej na bierzaco,dzwoni pisze eski, aparcik nawet nawet ale albumu rodzinnego nie da sie skompletować :twisted: GPRS chodzi bez zarzutu, a teraz mysle o jakims fonie 3 generacji :D
Słyszałem źe w 3650 bateria trzyma 1.5 dnia. Prawda??