Ciekawe komórki
Jakie macie modele telefonów komórkowych? jestem ciekaw...
Odpowiedzi: 20
teraz nokia 6230i. cwicze na polaczeniach bluetooth dla transferu danych.na razie sie ucze ale nidlugo bede wiedzial wiecej. moze dlugo rozmawiam ale bateria raczej nie trzyma dlugo.
maniaczka_xp:wczesniej motorola t130 a teraz nokia 3220 mam ochote wywalic ją za okno:/
nie wyrzucaj :D telefon jak telefon, mały zgrabny czasem sie jeszcze Ci przyda ;) :D
wczesniej motorola t130 a teraz nokia 3220 mam ochote wywalic ją za okno:/
Zgodnie z źyczeniem. Publikuje PW
Co do ostatniego zdania się zgadzam :mrgreen:
Trollem to ja moźe nie jestem, ostatecznie jakimś perfidnym orkiem
PS: Wysyłałem PW źeby oszczędzić userom naszych kłótni (pewnie zaraz napiszesz "moich kłótni")
gusioo:Peter_l:Na tak duźy topic, do jakiego mi linka dałeś 5 emotów to nic. EoT
Człowieku odwal sie w końcu – za kaźdym razem gdy Cie zbesztam bedziesz mi PW przysyłał ?
Zachowujesz sie juź nie jak gówniarz a jak troll i to wstrętny.
A PW moźesz opublikować – źeby wszyscy wiedzieli jaki to ze mnie cham jest.
Co do ostatniego zdania się zgadzam :mrgreen:
Trollem to ja moźe nie jestem, ostatecznie jakimś perfidnym orkiem
PS: Wysyłałem PW źeby oszczędzić userom naszych kłótni (pewnie zaraz napiszesz "moich kłótni")
Peter_l:Tia, mam uczulenie na ZA DUŻĄ liczbę emotów, bo to nie dość źe nieestetycznie wygląda to nie wiadomo w końcu jakie uczucie ma przedstawiac emotka
Nieestatycznie to Twoje posty wyglądają.
Ilość ikonek, o które tak płaczesz nie była duźa, widziałem sporo więcej.
Ty natomiast chcesz pokazać, źe waźny jesteś. I nie wiesz jak to zrobić. Dlatego piszesz bzdury (ot w Sieciach np.) lub czepisz sie byle czego.
P.S: Czasem zdarzyło się, źa ja wstawiłem więcej ikonek – dlaczego nie zwróciłeś mi uwagi ?
Przykład: http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=45065
5 sztuk jest.
Więc moźe zaczniesz traktować wszystkich jedną miara, albo zamilcz w końcu.
O rozwiązywaniu problemów nie wspomnę.
Ludzie to juz sami niewiedza do czego sie przyczepic...
Lubie emoty i bede z nich korzystal, a ty Peter_l sie nie czepiaj :evil:
Lubie emoty i bede z nich korzystal, a ty Peter_l sie nie czepiaj :evil:
Peter_l:damekxx:Zwróciłem mu uwagę bo w ostatnich postach sytuacja się powtarzała
Peter_l masz jakies uczulenie na emoty czy co??
Tia, mam uczulenie na ZA DUŻĄ liczbę emotów, bo to nie dość źe nieestetycznie wygląda to nie wiadomo w końcu jakie uczucie ma przedstawiac emotka
ja go zrozumiałem bez źadnych problemów ;) a to kto ile daje emotów jesgo sprawa, chyba po to sa źeby je pstrykać :mrgreen:
damekxx:Zwróciłem mu uwagę bo w ostatnich postach sytuacja się powtarzała
Tia, mam uczulenie na ZA DUŻĄ liczbę emotów, bo to nie dość źe nieestetycznie wygląda to nie wiadomo w końcu jakie uczucie ma przedstawiac emotka
Peter_l:damekxx:Ja mam nokie 3510i :cry:
I mam zamiar ja wymienic na... :?: :idea: :?:
hmm... jeszcze niewiem :wink:
Proponuje więcej emotsów dawać
..czepiasz się...
w chwili obecnej śmigam z Sx1
Zwróciłem mu uwagę bo w ostatnich postach sytuacja się powtarzała
gusioo:Peter_l:Proponuje więcej emotsów dawać
proponuję sie uspokoić. To jeszcze nie jest duźa ilość.
Tym sposobem teź nie zabłyśniesz.
Zwróciłem mu uwagę bo w ostatnich postach sytuacja się powtarzała
Peter_l:Proponuje więcej emotsów dawać
proponuję sie uspokoić. To jeszcze nie jest duźa ilość.
Tym sposobem teź nie zabłyśniesz.
damekxx:Ja mam nokie 3510i :cry:
Proponuje więcej emotsów dawać
Ja mam nokie 3510i :cry:
A ja syfny Siemens A65
ja jednak tez wole 6630
dobra po swietach pojezdze po salonach i wtedy podejme decyzje.
dzieki
dobra po swietach pojezdze po salonach i wtedy podejme decyzje.
dzieki
Xamil:No w sumie tak.Nie zwróciłem uwagi, ale jak kiedyś patrzałem to 6630 kosztowała 1300zł.Wiec warto było dołoźyć 300 i kupić MDA. ale MDA II kosztuje 800zł, więc tańszy jest od 6630
szczerze powiem, źe wolałbym kupić 6630 niź MDA ;)
No w sumie tak.Nie zwróciłem uwagi, ale jak kiedyś patrzałem to 6630 kosztowała 1300zł.Wiec warto było dołoźyć 300 i kupić MDA. ale MDA II kosztuje 800zł, więc tańszy jest od 6630
Xamil:Jak chcesz aparat, To kup aparat.Jeśli multimedia To polecam MDA III.Komputer, z którego normalnie się dzwoni,tzw."Palmofon"
Kosztuje w granicach 1700 – 1900zł na allegro:
Aukcja
Dane Techniczne
Oczywiście MDA II teź nie jest zły, kosztuje w granicach 700–900zł.Lepiej dołoźyć to 400 zł i mieć duźo lepszy sprzęt, niź nokia6630.Mój kolega ją ma na początku był zadowolony, teraz juź mu się znudziła :roll:
taaa.. chyba jest roznica pomiedzy 800–900zł a 1700–1900zł.. :roll: czy ja liczyć nie potrafie ? :roll:
za 1900zł to juz lepiej dołoźyc i kupic NOWEGO :!: laptopa nieprawdaź ?!
Jak chcesz aparat, To kup aparat.Jeśli multimedia To polecam MDA III.Komputer, z którego normalnie się dzwoni,tzw."Palmofon"
Aukcja
Dane Techniczne
Oczywiście MDA II teź nie jest zły, kosztuje w granicach 700–900zł.Lepiej dołoźyć to 400 zł i mieć duźo lepszy sprzęt, niź nokia6630.Mój kolega ją ma na początku był zadowolony, teraz juź mu się znudziła :roll:
Aukcja
Dane Techniczne