Cichy wentylator 40x40mm
witam, potrzebuje jakiś cichy wentylator 40mm (na radiator grafy), no i w miarę wydajny, zna ktoś coś porządnego?
Odpowiedzi: 14
McScr@by:
Moźe Spire, Sunon @ 5v lub @ 7v .
Na @ 12 v. to normalne przy ~ 4500/6500 obr. bo takie obie firmy produkują.
Wybrałeś, kupiłeś, jesteś zadowolony to OK.
Oki sorki, to myśle źe powinien być off–topik!!!
mefisto_k:
poszukaj na www.allegro.pl wiatraczka, moźe jakis ci w oko wpadnie co ??
ja napisałem 3 posty wyźej:
kupiłem w sklepie w swoim mieście Evercool'a – cichy i wydajny
zapoznaj się z tematem zanim coś genialnego napiszesz
poszukaj na www.allegro.pl wiatraczka, moźe jakis ci w oko wpadnie co ??
McScr@by:
Hmm, a co Ciebie zabolało w Spire ?
to, źe nieźle wył (na normalnym napięciu)
Hmm, a co Ciebie zabolało w Spire ?
kupiłem w sklepie w swoim mieście Evercool'a – cichy i wydajny, odradzic moge Spire
Tani, cichy i wydajny 40x40 w tym rozmiarze to raczej lipa.
Tani, cichy i wydajny 40x40 w tym rozmiarze to raczej lipa.
co prawda karta jest podkręcona, ale jak się wiatraczek sypnie to chyba nic sie stać nie powinno, po prostu kupię kilka tanich i zobacze, który się najlepiej sprawuje
moim zdaniem nie warto placic jakich duzych sum za wentylatory, do domowego uzytku i normalnego wykorzystywania podzespolow takie mi wystarczaja, czasami jak zaczyna buczec, to psikne go teflonem i jest spokoj, jak juz to nie skutkuje, to wycuagam z szuflady nastepny i po sprawie.emil:
gieras:
ja kupuje na gieldzie po zlotowke, jak padnie kupuje nastepyn, czasami sie trafi cichy
chyba tez tak zrobię
Co innego gdy ktos wyorzystuje w pelni sowj komputer, ma podkrecane czesci, wtedy potrzebne jest porzadne chlodzenie.
gieras:
ja kupuje na gieldzie po zlotowke, jak padnie kupuje nastepyn, czasami sie trafi cichy
chyba tez tak zrobię
ja kupuje na gieldzie po zlotowke, jak padnie kupuje nastepyn, czasami sie trafi cichy :wink:wiedom:
Ja kupiłem jakiś miesiąc temu zwykły wentylator "no name" na giforca za 10 zł i jest cichy.
Ja kupiłem jakiś miesiąc temu zwykły wentylator "no name" na giforca za 10 zł i jest cichy.
Strona 1 / 1