Ciągły restart systemu przy uruchamianiu

Witam Mój problem polega na tym iż nie może załadować się system.Po włączeniu komputera i sprawdzeniu podzespołów,w chwili gdy powinien nastąpić start systemu następuje restart systemu.....i ta pętla powtarza się cały czas. Nawet nie wiem od czego zacząć.Nieśmiało próbowałem użyć konsoli odzyskiwania i poleceń fixmbr i fixboot lecz jak się łatwo domyśleć z mizernym skutkiem :( plik boot.ini wygląda na wporządku,tzn wpisy w nim są takie jakie były przedtem.Katalogi są do odczytania,przynajmniej przy użyciu Knoppixa i ERD Commandera. Prawdopodobnie dubluję jakiegoś posta za co serdecznie przepraszam,ale niepotrafię znaleźć tu potrzebnych informacji Z góry dziękuję za pomoc

Odpowiedzi: 1

Powiem ci że miałem to samo. Ostatecznym rozwiązaniem była reinstalka systemu.
Pejqas
Dodano
14.10.2006 00:27:18
  • mtfan 14.10.2006 08:45:38

Zdaję sobie sprawę że takie rozwiązanie istnieje,lecz przecież wszystko pozostało na dysku systemowym........albo to jest coś sprzętowego,albo to taki jakiś mały chochlik który płata figla.System w tej postaci mam od ponad 3 lat i niechciałbym tracić wszelkich ustawień,profili i innego rodzaju przyzwyczajeń.

• Rebe 14.10.2006 10:03:55

Na jamie masz jakieś sugestie ( Na cxp też jest topic "jak przedstawiać problemy" ).

mtfan
Dodano:
13.10.2006 22:10:58
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1