Ciągły reset systemu
niewiem co jest grane gdy jest troszkę przeciąźony system to mi sie resetuje automatycznie gdy wyłącze w nim reset systemu wyskakuje mi niepieski ekran ze stopem i ze jest jakis sterownik zły. ale gdy instaluje wszystkie sterowniki orginalne do podzespołów ten problem jest identyczny wgrywałem uaktualnienia i ciągle to samo pomocy plis to jest strasznie denerwujące :roll: :!: :!: :!:
Odpowiedzi: 3
temperature mam zawsze 34/36 stopni anty wirusem przeleciałem pare razy i nic. ten problem mam zresztą od pierwszego razu gdy wgrałem xp :cry:
grocman – to o czym Żółty napisął jest kwestią podstawową. Nie ma zanczenia czy sterownik jest oryginalny – dostarczony ze sprzetem, czy z sieci w innej wersji ściągnięty. Dość częstą przypadłością jest bowiem konieczność doboru "pod siebie", bo to źe u jednych sprzęt działa bez problemu nie oznacza, źe tak jest i u innych.
Ja bym sprubował przeczyścić radiator i zobaczyć np: instalując Program o nazwie Speedfan odnośnie kontrolowania temperatury w kompie a co do resetowania kompa stawiał bym moźe na temperature lub na przeciąźenie Sytemu zeskanuj jeszcze ze 3 online jakimiś antywirami moźe coś wykryje ja tak miałem jak mi znalazł Worm.sobar
Strona 1 / 1