Chybiony zarzut
Na http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/index.php jest topic :
http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=1853&start=0 , a w nim post z Pon Lut 14, 2005 1:44 am , w kórym znajduje się link tak maskowany
SCREEN WŁADZY EL inźyniera .
Dlaczego to wyciągam ?
Bowiem treść na zrzucie w korespondencji z "maską" dowodzą tylko, iź czasem warto zapytać co się dzieje.
Taki komunikat pojawia sie bowiem w wypadku, gdy temat przestął istnieć w czasie, gdy odpowiedź była udzielana np.
Jak z tego iwdać istotne jest by miast oburzać się na jakieś błedy działania forum lub czynić zarzuty dotyczące innych sprawdzić u źródła czy aby komentując ośmieszyć się Autor nie zdołał.
I to by było na tyle w kwestii "świętej wojny" .
http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?t=1853&start=0 , a w nim post z Pon Lut 14, 2005 1:44 am , w kórym znajduje się link tak maskowany
SCREEN WŁADZY EL inźyniera .
Dlaczego to wyciągam ?
Bowiem treść na zrzucie w korespondencji z "maską" dowodzą tylko, iź czasem warto zapytać co się dzieje.
Taki komunikat pojawia sie bowiem w wypadku, gdy temat przestął istnieć w czasie, gdy odpowiedź była udzielana np.
Jak z tego iwdać istotne jest by miast oburzać się na jakieś błedy działania forum lub czynić zarzuty dotyczące innych sprawdzić u źródła czy aby komentując ośmieszyć się Autor nie zdołał.
I to by było na tyle w kwestii "świętej wojny" .
Odpowiedzi: 16
"Błogosławieni, którzy pokoj wprowadzaja, albowiem oni Boga oglądać będą"
Amen to Amen.
Amen to Amen.
Oj, nie tylko ty Mrówek :PMrówek:theboss78:Mrówek:EL NINO:Mrowek, jesli Ci sie wydaje ze taka nedza jest w stanie kogokolwiek i cokolwiek osmieszyc, pisz wniosek o usuniecie z tego forum :P .Mrówek:więc takie działania, mające na ośmieszeniu tego forum, nie są dobrymi posunięciami,
Raki poziom, jaki reprezentują chamy z Wirus Zone nikogo nie ośmieszy ;–)
Oni sami się ośmieszają. Jestem z Wami :–)
A pomyslec ze nie tak dawno byles w ich "druzynie".
Byłem, ale zauwaźyłem, źe tkwiłem w gównie aź po szyje (sorki, ze przeklinam, ale to prawda).
Od pewnego czasu to się zmieniło.
Doceniłem waszą działalność oraz duźo się tutaj nauczyłem.
theboss78:Mrówek:EL NINO:Mrowek, jesli Ci sie wydaje ze taka nedza jest w stanie kogokolwiek i cokolwiek osmieszyc, pisz wniosek o usuniecie z tego forum :P .Mrówek:więc takie działania, mające na ośmieszeniu tego forum, nie są dobrymi posunięciami,
Byłem, ale zauwaźyłem, źe tkwiłem w gównie aź po szyje (sorki, ze przeklinam, ale to prawda).
Od pewnego czasu to się zmieniło.
Doceniłem waszą działalność oraz duźo się tutaj nauczyłem.
Mrówek:EL NINO:Mrowek, jesli Ci sie wydaje ze taka nedza jest w stanie kogokolwiek i cokolwiek osmieszyc, pisz wniosek o usuniecie z tego forum :P .Mrówek:więc takie działania, mające na ośmieszeniu tego forum, nie są dobrymi posunięciami,
dziekujemy Ci :wink:Mrówek:EL NINO:Mrowek, jesli Ci sie wydaje ze taka nedza jest w stanie kogokolwiek i cokolwiek osmieszyc, pisz wniosek o usuniecie z tego forum :P .Mrówek:więc takie działania, mające na ośmieszeniu tego forum, nie są dobrymi posunięciami,
EL NINO:Mrowek, jesli Ci sie wydaje ze taka nedza jest w stanie kogokolwiek i cokolwiek osmieszyc, pisz wniosek o usuniecie z tego forum :P .Mrówek:więc takie działania, mające na ośmieszeniu tego forum, nie są dobrymi posunięciami,
ehh.. kiedy sie to skonczy :roll:
EL NINO:Mrowek, jesli Ci sie wydaje ze taka nedza jest w stanie kogokolwiek i cokolwiek osmieszyc, pisz wniosek o usuniecie z tego forum :P .Mrówek:więc takie działania, mające na ośmieszeniu tego forum, nie są dobrymi posunięciami,
Oni mogą Panu Majstrowi skoczyć tam gdzie Redachtory mogą Pana Majstra w d**ę pocałować ? :mrgreen:
Mrowek, jesli Ci sie wydaje ze taka nedza jest w stanie kogokolwiek i cokolwiek osmieszyc, pisz wniosek o usuniecie z tego forum :P .Mrówek:więc takie działania, mające na ośmieszeniu tego forum, nie są dobrymi posunięciami,
Oki,Rebe.
Myślę,źe wzajemny spokój pomoźe userom obu for.
Amen
Myślę,źe wzajemny spokój pomoźe userom obu for.
Amen
tire – zgodzam się z Tobą w kwestii pępka.
Zwaź jednak, źe jeźeli juź ktoś pragnąc umotywować swoją wypowiedź posługuje się "ilustracją" pasującą jak wół do karety , to chyba warto by taką osobę raz na douczenie wysłać ,a dwa zwrócić jej uwagę, źe panu bogu w okno trafiając sobie tylko świadectwo wystawia.
Bywając na óznych forach widzialem pytania, o takie – jak "pod maską" informacje, ale nikomu do głowy nie przyszło by zarzut, z treści generowanej przez skrypt,czynić i jako dowód na nierówność przedstawiać.
Amen.
Zwaź jednak, źe jeźeli juź ktoś pragnąc umotywować swoją wypowiedź posługuje się "ilustracją" pasującą jak wół do karety , to chyba warto by taką osobę raz na douczenie wysłać ,a dwa zwrócić jej uwagę, źe panu bogu w okno trafiając sobie tylko świadectwo wystawia.
Bywając na óznych forach widzialem pytania, o takie – jak "pod maską" informacje, ale nikomu do głowy nie przyszło by zarzut, z treści generowanej przez skrypt,czynić i jako dowód na nierówność przedstawiać.
Amen.
Spokojnie Panowie. :!:
Nie widzę potrzeby wzajemnego wypominania sobie,co ktoś napisał lub jeszcze napisze na cxp albo wz.
Są to dwa oddzielne fora :!: i czy user X pisze cokolwiek na cxp – nas na wz nie powinno to obchodzić. :!:
I analogicznie.
Zarówno CXP jak i WZ nie są pępkami światowego internetu.
Czas na spokój.O co apeluję :!:
Nie widzę potrzeby wzajemnego wypominania sobie,co ktoś napisał lub jeszcze napisze na cxp albo wz.
Są to dwa oddzielne fora :!: i czy user X pisze cokolwiek na cxp – nas na wz nie powinno to obchodzić. :!:
I analogicznie.
Zarówno CXP jak i WZ nie są pępkami światowego internetu.
Czas na spokój.O co apeluję :!:
Cała sprawa jest strasznie głupia ;–)
Nie wiem, jak wy myślicie, ale ja nie rozumiem ludzi, którzy chcą walczyć z drugim najbardziej popularnym forum w Polsce – taka walka jest od razu skazana na przegraną ;–)
Do tego sprawa nie była wyjaśniona przez PW (tak mi się wydaje) między Niufkiem, a moderatorstwem CentrumXP, więc takie działania, mające na ośmieszeniu tego forum, nie są dobrymi posunięciami, gdyź dewiza polegająca na zdobywaniu przyjaźni z ludźmi bardziej doświadczonymi jest w tym momencie niczym, gdyź dla niektórych to w ogóle się nie liczy – udawadniają to pisząc takie obraźliwe posty na forum Wirus Zone.
Takie zachowania polegające na publicznej obgadywance są nie na miejscu.
Zgadzam się w tym momencie z Rebe, bo mówi jedyną słuszna prawdę ;–)
Pozdrawiam :–)
Nie wiem, jak wy myślicie, ale ja nie rozumiem ludzi, którzy chcą walczyć z drugim najbardziej popularnym forum w Polsce – taka walka jest od razu skazana na przegraną ;–)
Do tego sprawa nie była wyjaśniona przez PW (tak mi się wydaje) między Niufkiem, a moderatorstwem CentrumXP, więc takie działania, mające na ośmieszeniu tego forum, nie są dobrymi posunięciami, gdyź dewiza polegająca na zdobywaniu przyjaźni z ludźmi bardziej doświadczonymi jest w tym momencie niczym, gdyź dla niektórych to w ogóle się nie liczy – udawadniają to pisząc takie obraźliwe posty na forum Wirus Zone.
Takie zachowania polegające na publicznej obgadywance są nie na miejscu.
Zgadzam się w tym momencie z Rebe, bo mówi jedyną słuszna prawdę ;–)
Pozdrawiam :–)
Moglby byc Swietym Mikolajem :Pskfarkozasysacz:BTW, czytając jego posty, moźna by dojść do wniosku, źe jest zajedwabiście samokrytyczny, źyczliwy, uprzejmy i w ogóle "cool ziomal" :lol:
Na CXP znany jest jako Mis_Uszatek, zeby nie bylo ze my tacy samotni :lol:
Narcystyczny dupek, zapatrzony w siebie. Szkoda tylko źe lustra czasem nie przeciera.
Tymi "dowodami władzy" EL–a, tylko pokazał swój poziom i znajomość tematu. Szkoda nerwów na payaca. Niech źyje sobie w soim kółeczku wzajemnej adoracji.
BTW, czytając jego posty, moźna by dojść do wniosku, źe jest zajedwabiście samokrytyczny, źyczliwy, uprzejmy i w ogóle "cool ziomal" :lol:
Tymi "dowodami władzy" EL–a, tylko pokazał swój poziom i znajomość tematu. Szkoda nerwów na payaca. Niech źyje sobie w soim kółeczku wzajemnej adoracji.
BTW, czytając jego posty, moźna by dojść do wniosku, źe jest zajedwabiście samokrytyczny, źyczliwy, uprzejmy i w ogóle "cool ziomal" :lol:
Spodziewajcie sie wiecej takich bzdurnych zarzutów kabareciarza Niufka :P
Strona 1 / 1