chyba cos namieszalem i odinastalowalem karte graf
chyba cos namieszalem i odinastalowalem karte graf
chcialem wczesniej zainstalowac nowe sterowniki do grafiki i myslalem zeby stare odinstalowac
dalem wlasciwosci na sprzet– karte i odinstaluj :twisted:
no i zainstalowalem nowe sterowniki trata tata i mam cos dziwnego bo pojawia mi sie w pasku nowy sprzet :roll:
wychodzi mi okienko: kreator znajdowania nowego sprzetu
i niemoze nic zainstalowac i tak w kolo i niewiem czy to nie wlasnie po tym moim zabiegu
a szukam i cuduje ze wzgledu na to ze wiesza mi sie komp z niewiadomych przyczyn
juz 2 format w tym mies i dalej to samo
jedna rzecz jaka zauwazylem mnie niepokoi jeszcze
bo jestem w sieci 10osob dsl
i jak ktokolwiek sciaga odemnie np film to schodzi to moment miedzy soba jak sciagaja to tez
a kiedy ja chce od bylekogo z nich sciagnac film to godzina lekko :shock:
wiem ze pisze troche smisznie ale o odpowiedz prosze mniej smiszno :P
pozdr
chcialem wczesniej zainstalowac nowe sterowniki do grafiki i myslalem zeby stare odinstalowac
dalem wlasciwosci na sprzet– karte i odinstaluj :twisted:
no i zainstalowalem nowe sterowniki trata tata i mam cos dziwnego bo pojawia mi sie w pasku nowy sprzet :roll:
wychodzi mi okienko: kreator znajdowania nowego sprzetu
i niemoze nic zainstalowac i tak w kolo i niewiem czy to nie wlasnie po tym moim zabiegu
a szukam i cuduje ze wzgledu na to ze wiesza mi sie komp z niewiadomych przyczyn
juz 2 format w tym mies i dalej to samo
jedna rzecz jaka zauwazylem mnie niepokoi jeszcze
bo jestem w sieci 10osob dsl
i jak ktokolwiek sciaga odemnie np film to schodzi to moment miedzy soba jak sciagaja to tez
a kiedy ja chce od bylekogo z nich sciagnac film to godzina lekko :shock:
wiem ze pisze troche smisznie ale o odpowiedz prosze mniej smiszno :P
pozdr
Odpowiedzi: 3
Sciagnij programik Driver Cleaner, odinstaluj drivery karty, zresetuj kompa. Niech sam wykryje sprzet i zainstaluje drivery. Zapyta, podaj mu sciezke do tych ktore chcesz.
juz chyba wszystkie sterowniki od graf zjadlem
wiesza sie i za kazdym wlaczeniem pokazuje nowy sprzet w pasku :x
pozdr
wiesza sie i za kazdym wlaczeniem pokazuje nowy sprzet w pasku :x
pozdr
a obraz jest normalny ,tzn. 32 bity i zwyczajna rozdzielczość?zainstaluj inne sterowniki czy coś.
Strona 1 / 1