chińszczyzna? Brak pomocy technicznej i nieznane okienko
Kiedy załączam internet pojawia sie małe białe okienko
a na nim jakies znaki chinskie i ze dwie polskie literki
kiedy klikne Ok ,dopiero wtedy wyświetli sie
Zapraszamy
głową muru nie przebije ,ale co robic?
](*,)
nie moge też wejść w Pomoc i obsługe techniczna
Odpowiedzi: 3
Wygląda na to, że masz wprowadzone restrykcje tyczące się automatycznego odtwarzania płyt w napędach - może sama wprowadzalaś jakimś tweakerem ??
W temacie pomocy - sprawdź czy polecenia podane [url=http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&m=593698#593698]tuatj[/url] nie pomogą. Dodatkowo sprawdź stan usługi "Pomoc i obsługa techniczna"
w szukajke weszłam i jak narazie nic nie znalazłam
a we własna pomoc ze Start- wejść nie moge
a za pomoc wielkie dzieki:-k
><><><
przegladałam [b] zadawane pytania [/b]i zobaczyłam to ;
Zapisujemy jako wszystkie pliki z nazwą nazwa_pliku.reg. Dodajemy powstały plik do rejestru i potwierdzamy.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Cdrom
[b]wartość Autorun, w danych powinna być 1.
Natomiast w AutoRunAlwaysDisable nie powinny być dopisane żadne CD–ROMy[/b]
><><><
sprawdziłam u siebie i w jednym miejscu mam zapisane (2)
w pozostałych (1)
oraz
[b]mam dopisane CD-ROMy [/b] co robic #-o
a jak powinno byc ?
><><
System masz wolny od niepożądanych gości ?? W dziale Bezpieczeństwo znajdziesz informacje o Hijack This - zrób i sprawdź sobie loga.
A co do pomocy - wpisz w szukajkę - np pomoc techniczna i poczytaj.
Strona 1 / 1
[quote=Żółty]Wygląda na to, że masz wprowadzone restrykcje tyczące się automatycznego odtwarzania płyt w napędach - może sama wprowadzalaś jakimś tweakerem ?? W temacie pomocy - sprawdź czy polecenia podane [url=http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&m=593698#593698]tuatj[/url] nie pomogą. Dodatkowo sprawdź stan usługi "Pomoc i obsługa techniczna"[/quote] >< co to znaczy -[b] restrykcje -?[/b] jak to sie objawia ? faktycznie ,to mam problem z odtwarzaniem niektórych płyt ze zgraniem foto - czy to moze miec jakis zwiazek ? co to jest -[b]tweaker[/b] :mryellow: ><><>< zaraz sprawdzę ><>< byłam na tej stronce ale nie wiem w czym rzecz ? A czy nie mozna samemu usunąc tych wpisów CD-ROM ? ., CD-ROM DRM-624xPIONIER CDROM DRM-624XTORiSAN CD-ROM CDR_C36 to tak mniej wiecej wyglada - nie podałam całego . >< jeszcze zauwazyłam ze na GG po klikniecu w motiki - mam uciete większość ,reszty nie ma ,kiedy ja wysyłam to dochodza ,ale kiedy do MNIE to mam same kreski bez motika
[quote=Żółty]Wygląda na to, że masz wprowadzone restrykcje tyczące się automatycznego odtwarzania płyt w napędach - może sama wprowadzalaś jakimś tweakerem ?? W temacie pomocy - sprawdź czy polecenia podane [url=http://forum.centrumxp.pl/default.aspx?g=posts&m=593698#593698]tuatj[/url] nie pomogą. Dodatkowo sprawdź stan usługi "Pomoc i obsługa techniczna"[/quote] czy juz nie mam co liczyc na POMOC? KTO wprowadził mi restrykcje dlaczego nie moge wejsc we wasne konto uzytkownika? dlaczego nie moge wejsc w Windows CardSpace ? czy to jest jakos połaczone ? dlaczego Windows instalator żle działa ?