Chce ktos invite do Gmaila??
Jak w temacie. Mam ich chyba 50. Zainteresowani niech podadza e–maila w odpowiedzi.
Odpowiedzi: 19
jak wszyscy to wszyscy ;) chetnie wypróbuje lucky@satfilm.net.pl
t0bi i Daimos: Wlasnie wyslalem
a dla mnie teź się coś znajdzie?
zafi.d@interia.pl
zafi.d@interia.pl
jak dają to trzeba brać :D
jak juź tak wysyłacie, to wyślijcie i mi zaproszenie 8)
t0bi@o2.pl
jak juź tak wysyłacie, to wyślijcie i mi zaproszenie 8)
t0bi@o2.pl
IcY:Gusioo: Właśnie wyslalem zaproszenie (sory ze tak dlugo ale net mi siadl)
THX – Mrówek teź mi posłał – załoźe se dwa konta ;)
Gusioo: Właśnie wyslalem zaproszenie (sory ze tak dlugo ale net mi siadl)
Over:Hunter86:nie wiem czy wiecie ale czy na o2 teź jest pojemność skrzynki – 2 GB?????Bo na gmail'u jest ;D
Z tym 1GB czy 2GB to taka ściema. O ile pamiętam to to jest coś takiego, ze masz tam te 2GB ale musisz usunąc wiadomości po upływie ileś tam czasu jeśli przekroczysz jakąś określoną ilość miejsca.
okrutne pomówienia, od kilku miesięcy z powodzeniem wykorzystuję prawie dokładnie 1gb, ostatnio dorzucili mi miejsca.
od o2 jest o tyle lepiej,ze nie ma ograniczenia w zalacznikach (gmail–>gmail), wiec bez problemu mozna sobie wysylac filmy i takie tam, co jest o tyle miłe, źe na neostradzie która teoretycznie wyciąga max. 80kB/s transfer oscyluje okolo 95 :D
kaźdy po upływie tygodnia od 1 zalogowania dostaje 50 zaproszeń, mnie teź ich troche zostało ;p
skad wy macie tyle tych zaproszen ?
chce ktoś? teź mam troche do rozdania.. mogę rozdać 20 zaproszeń.
Chętnych proszę o kontakt poprzez pocztę elektroniczną. Prośby proszę wysyłać na adres:
mrowiasty@o2.pl
P.S. zgłoszenia przyjmuję tylko przez maila. Proszę nie prosić mnie o zaproszenie na forum.
Chętnych proszę o kontakt poprzez pocztę elektroniczną. Prośby proszę wysyłać na adres:
mrowiasty@o2.pl
P.S. zgłoszenia przyjmuję tylko przez maila. Proszę nie prosić mnie o zaproszenie na forum.
gapa:IcY:Jak w temacie. Mam ich chyba 50. Zainteresowani niech podadza e–maila w odpowiedzi.
Witam,
Mam 48 invites zapraszam
To ja poprosze: gusioo@o2.pl
IcY:Jak w temacie. Mam ich chyba 50. Zainteresowani niech podadza e–maila w odpowiedzi.
Witam,
Mam 48 invites zapraszam
a jakie sa serwery pop i smtp ?
Hunter86:nie wiem czy wiecie ale czy na o2 teź jest pojemność skrzynki – 2 GB?????Bo na gmail'u jest ;D
Z tym 1GB czy 2GB to taka ściema. O ile pamiętam to to jest coś takiego, ze masz tam te 2GB ale musisz usunąc wiadomości po upływie ileś tam czasu jeśli przekroczysz jakąś określoną ilość miejsca.
nie wiem czy wiecie ale czy na o2 teź jest pojemność skrzynki – 2 GB?????Bo na gmail'u jest ;D
zeby nie bylo – gmail bardzo skutecznie blokowal do niedawna konta na ktore probowal sie ktos zalogowac za pomoca programu p2m. jak jest teraz nie wiem ale pewnie nic sie nie zmienilo ;)
wieksze uznanie maja konta na o2 :)
wieksze uznanie maja konta na o2 :)
a ja chetnie zobacze co to takiego :wink:
gierasso@o2.pl
gierasso@o2.pl
szczerze to ten gmail to nie takie fajne, o2 jest lepsze. gmail to chyba tylko dla szpanu :?
j/w, w razie gdyby koledze zabraklo ;P jestem jeszcze ja.