ceny kompów po 1 maja?
Czy ktoś moźe mi powiedzieć czy ceny podzespołów stanieją po wejściu do U.E. I pytanie z innej beczki– zamierzam zmienić płytę główną na Abit NF7–sl (v2.0)i nie wiem czy będę musiał od razu kupić proca (do tej pory posiadam Durona 1200)czy moźe płyta bedzie współpracować z procesorem ? W przyszłości kupię Bartona ale nie stać mnie na jednorazowy wydatek więc się pytam.
Odpowiedzi: 3
co do cen to np samochody japońskie mają stanieć, więc gdyby zastosować analogię, to...
ale obniźek póki co nie ma się co spodziewać bo niedługo komunie się zaczną, a więc i ceny kompów będą odpowiednie :)
– wydaje mi się źe pamięć DDR pójdzie
– wzrostu szybkości raczej nie odczujesz
ale obniźek póki co nie ma się co spodziewać bo niedługo komunie się zaczną, a więc i ceny kompów będą odpowiednie :)
– wydaje mi się źe pamięć DDR pójdzie
– wzrostu szybkości raczej nie odczujesz
Dzięki za odp. Mam jeszcze pytanie czy zaintalowany system XP Pro mogę dalej uźywać z nową płytką czy reinstalacja stanie się nieodzowna, czy pamięć DDR 256 (133)pójdzie na tej plytce i czy mogę się spodziewać duźej róźnicy w zybkości kompa po zmianie nowej plyty (do tej pory posiadam ECS K7S5A)
co do cen to raczej sie nie zmienią wiekszość sprzetu to przecie tajwan i tym podobne nie wiem jakie jest cło na części komputerowe i czy tu coś sie zmieni akcyzy chyba nie ma a podatek vat nie zmaleje więc raczej nie naleźy sie spodziewać obniźek
co do drugiego pytania to myślę źe nie będziesz miał problemów z instalacją swego procka na tej mobo
co do drugiego pytania to myślę źe nie będziesz miał problemów z instalacją swego procka na tej mobo
Strona 1 / 1