Centrum XP
Mam pytanie. Jak sobie ustawić tekst pod emblematem? NP. Rebe ma podpis naczelny rabin forum. Jak ustawić taki tekst??
Odpowiedzi: 20
dobra, ok. 83 posty. Poczekamy, zobaczymy... niebędę przecieź nabijał :wink: a tak wogóle adminie... pozwolisz ustawć mi taki jeden podpis?? PLIS!!! Bo wiesz adminie... taki fajny z ciebie gość i wogóle... :lol:
Tyle to oczywiscie do wiadomosci dla urzedu skarbowego. Nie wspomne o stawkach w szarej strefie :P :P .Kuba:przelać 1000 zł na moje konto, 500 na konto El Nino.
To juz jest ta nowa wersja ? To kicha.Kuba:UPDATE 2: Ostatnio zmieniono wersje PHP na serwerze i tej dziury juź nie ma!
Ale z kolei czytalem u zrodel, ze w tej nowej, wystarczy avatarowi ktory sie wrzuca na serwer centrumxp nadac taki tytul jaki sie chce miec miec dopisek. No i taki "zmodyfikowany" avatar trzeba wrzucac dokladnie w niedziele o 18.15
Ale tak moglbys se wpisac nad avatarem, ze masz mature. Znaczy zes juz mniejszy gląb :mrgreen: :mrgreen: .gusioo:Pierdzielisz ... za 1500 zł to se mature kupię, a nie podpisa.
Gusioo, widze ze z Ciebie skarpeta. Dolozysz 20 zlotych, to Ci wystawimy od razu "Karte Woźnicy". Przynajmniej fach bedziesz mial w rece dobry :mrgreen: .
Kuba:Zadna nobilitacja. Wystarczy zgłosić się do El Nino, przelać 1000 zł na moje konto, 500 na konto El Nino.
W pakiecie do podpisu jest teź darmowe konto w domenie @centrumxp.pl. Jeśli chesz mieć dostęp do działu "Sympatyków" musiasz dopłacić kolejne 500 zł.
Do cen naleźy doliczyć 22% vat, na źyczenie wystawiam fakture.
8)
UPDATE 1: dymeq, jak chcesz to za avatarka dam ci 10% rabatu
UPDATE 2: Ostatnio zmieniono wersje PHP na serwerze i tej dziury juź nie ma! Przykro mi.
Pierdzielisz ... za 1500 zł to se mature kupię, a nie podpisa.
:mrgreen:
A za 2000 PLN (w tym pakiecie) to prawo jazdy jak nic mam :lol:
gusioo:A ja myślałem, źe to jaka nobilitacja mieć podpis pod nickie, a tu proszę zgłoś się do admina
Zadna nobilitacja. Wystarczy zgłosić się do El Nino, przelać 1000 zł na moje konto, 500 na konto El Nino.
W pakiecie do podpisu jest teź darmowe konto w domenie @centrumxp.pl. Jeśli chesz mieć dostęp do działu "Sympatyków" musiasz dopłacić kolejne 500 zł.
Do cen naleźy doliczyć 22% vat, na źyczenie wystawiam fakture.
8)
UPDATE 1: dymeq, jak chcesz to za avatarka dam ci 10% rabatu
UPDATE 2: Ostatnio zmieniono wersje PHP na serwerze i tej dziury juź nie ma! Przykro mi.
miej laskawosc i oszczedz... juz prawie do 200 dobilem :mrgreen:
FlaQs:chyba zaloguje sie od nowa :lol:
E tam, zaraz ci skasuję ten 'nadmiar' postów, będziesz mieć 83 i skorzystasz z luki.
Moźe być :?: :mrgreen:
chyba zaloguje sie od nowa :lol:
No tak.
Teraz wszyscy będą wiedzieli o tych 83–ech postach.
Teraz się zacznie :mrgreen:
Teraz wszyscy będą wiedzieli o tych 83–ech postach.
Teraz się zacznie :mrgreen:
:? hmm 83 posty powiadacie... a jak ktos sie spoznil to kiedy jest nastepna dziura w php :mrgreen:EL NINO:dymeq a tak na powaznie, podpis mozna sobie ustawic gdy ma sie dokladnie 83 posty na koncie. Jest taka dziura w PHP ktora umozliwia dokladnie przy takim stanie licznika dopisac w profilu co sie chce.
By potem w serdecznych slowach odpisac:Rebe:...
Trzeba dać "aspirantowi" nadzieję :wink:
"spadaj na drzewo buraku zapyziały" :mrgreen: :mrgreen: .
dymeq a tak na powaznie, podpis mozna sobie ustawic gdy ma sie dokladnie 83 posty na koncie. Jest taka dziura w PHP ktora umozliwia dokladnie przy takim stanie licznika dopisac w profilu co sie chce.
Nie apomniałem. Wszak niem oźna o wszystkich załącznikach koniecznych do otrzymania decyzji ....odmownej pisac naraz.
Rebe:
Tak się nie pchaj, bo najpierw to do flaszek pewnie zaswiadczenie o kursach i przynaleźności do związku bedziesz musiał zapodac, potem z IPN–u stosowne kwity, oraz takieź od Nizieńskiego – po skompletowaniu i przesłaniu tych dokumentów dostaniesz – w terminie ustawowy standardowe: ........j :mrgreen:
zapomniales o wynikach badan lekarskich i zaswiadczeniu o posiadaniu stosownych maszyn rolniczych do eksploatacji złóz marchewki
Patrzcie go, a ja myślałem, źe wystarczy badanie krwi i paszport polsatu.
gusioo:A ja myślałem, źe to jaka nobilitacja mieć podpis pod nickie, a tu proszę zgłoś się do admina :mrgreen:
Bo theboss78 przez wrodzoną delikatność nie napisał jaka będzie odpowiedź po takim zgłoszeniu, a o czym poniźej coś się znajdzie :wink:
gusioo:
To ja proszę uniźenie o: hodowca marchewek :mrgreen: Oczywiście załączniki w postaci flaszek zostaną przekazane pod wskazane adresy ;)
Tak się nie pchaj, bo najpierw to do flaszek pewnie zaswiadczenie o kursach i przynaleźności do związku bedziesz musiał zapodac, potem z IPN–u stosowne kwity, oraz takieź od Nizieńskiego – po skompletowaniu i przesłaniu tych dokumentów dostaniesz – w terminie ustawowy standardowe: ........j :mrgreen:
gusioo:Oczywiście załączniki w postaci flaszek zostaną przekazane pod wskazane adresy ;)
Ten jeden wie, jak sprawę załatwić :mrgreen:
A ja myślałem, źe to jaka nobilitacja mieć podpis pod nickie, a tu proszę zgłoś się do admina :mrgreen:
To ja proszę uniźenie o: hodowca marchewek :mrgreen: Oczywiście załączniki w postaci flaszek zostaną przekazane pod wskazane adresy ;)
dymeq:Proszę! Jak to zribć? Jak wy to zrobiliście? Czy trzeba aź zostać naczelny mrabinem? Nie ma innego sposobu?!
Przecieź theboss78 udzielił Ci odpowiedzi.
Proszę! Jak to zribć? Jak wy to zrobiliście? Czy trzeba aź zostać naczelny mrabinem? Nie ma innego sposobu?!
Rebe:theboss78:Zglos sie do admina.
e....tam.
Wystarczy zostać ........ naczelnym rabinem :lol:
To tez. :D
theboss78:Zglos sie do admina.
e....tam.
Wystarczy zostać ........ naczelnym rabinem :lol: