Centrum XP
Mam pytanie. Jak sobie ustawić tekst pod emblematem? NP. Rebe ma podpis naczelny rabin forum. Jak ustawić taki tekst??
Odpowiedzi: 20
Przestańcie wreszcie źartować. On tam jest dyrektorem! :–)
moze go zamkneli w zwiazku z ta afera, co to ostatnio EL NINO przyblizyl.Kuba:Aligator dostał etat w zoo.
p.s tam do zoo mozna jakas paczke wyslac ?
Kuba:Aligator dostał etat w zoo.
Tez bym chcial taki etat w Zoo bardzo lubię zwierzęta a w szczególności Aligatory :wink: .
Czy dało by się cos dla mnie załatwić :lol: :?:
Pozdrawiam.
fakt dziwne rzeczy teź wczoraj widziałem 83 posty a dziś 79 cuda czy co
a pozatym bład wciąź wisi
a pozatym bład wciąź wisi
czy to tak specjalnie? :wink:Chiał mieć to ma!
ADMINIE – jak grzecznie no ale byka trzeba poprawić bo się jeszcze bardziej wnerwi.Widać źe nerwowy. :D
Aligator dostał etat w zoo.
tez ostatnio naszla mnie ta refleksja :wink:gieras:a co z aligatorkiem sie stalo, bo dawno go nie bylo ?
PS.albo mi sie zdawalo albo dymeq mial przed chwila jeszcze wymarzone 83 posty ateraz nagle 79... :? czary jakies... dziwne rzeczy sie na forum dzieja :)
dymeq:Ty admin – moźe zrobisz jakąś opcję, źeby kaźdy mółby sobie coś takiego ustawić?
Ty zaś , dymeq moźe się nad formą zastanowisz, bo stosowana przez Ciebie za grzeczną uznaną być nie moźe.
Kuba:ślepi jestecie? juz mu wstwilem kilka godzin temu
tylko popraw tego byka bo sie jeszcze pogniewa :wink:
Ty admin – moźe zrobisz jakąś opcję, źeby kaźdy mółby sobie coś takiego ustawić?
Hej Adminie to ja teź chcę mieć dymek nad swoją nazwą tylko jakiś elegancki :) dzięki z góry
lubisz se źartować tomekk. Mam nadzieję, źe nagrywarka się sprzedała :lol:
83 posty powiadacie :?:
To się odrobinke spóźniłem :wink:
To się odrobinke spóźniłem :wink:
Ale co po koleji robić aby ustawić taki tekst? Powiedzmy, źe mam forum i jestem adminem... odpisz adminie!!
na podpis trra se zasluzyc, tak jak ja :mrgreen: p.s a co z aligatorkiem sie stalo, bo dawno go nie bylo ?dymeq:Eno! Ludzie nie przesadzajcie! Specjalnie mi to robisz?! Dzięki :x
I widzisz Kuba, jak to z ludzką wdzięcznością jest ?
Nic jeno się obwiesić :lol:
Nic jeno się obwiesić :lol:
Eno! Ludzie nie przesadzajcie! Specjalnie mi to robisz?! Dzięki :x
Kuba:ślepi jestecie? juz mu wstwilem kilka godzin temu
Czep się mego słabego wzroku :wink:
O merytorycznej wartości się wypowiadał nie będę – Admina siem bojam :mrgreen:
ślepi jestecie? juz mu wstwilem kilka godzin temu
dymeq:dobra, ok. 83 posty. Poczekamy, zobaczymy... niebędę przecieź nabijał :wink: a tak wogóle adminie... pozwolisz ustawć mi taki jeden podpis?? PLIS!!! Bo wiesz adminie... taki fajny z ciebie gość i wogóle... :lol:
Wygląda, źe ten podpis to coś od "lizo" się zaczynać powinien :lol:
EL NINO – moźe do takiej treści jednak dasz się przekonać i wstawisz ? :mrgreen: