Celine Dion
co sądzicie o Celine Dion ?? Wiele osób jej nie lubi ... za to ja ją wprost UWIELBIAM !! :D
Odpowiedzi: 14
EL NINO:No co Ty ? Przeciez nie bede wachal bo mogloby mi nosa wywinac na lewa strone :P . Te serie to takie dzwiekowe – wolny, wolny i zaraz dwa szybkie :lol: :lol: .Seeker:A te serie to jakie?
paraliźująco–duszące?
gazy palne, znaczy się miotacze?,
czy moźe serie wraz z substancją draźniacą? :mrgreen: :wink:
Morsem nadawać moźesz – sygnały dymno–morsowe.
Pozdrawiam.
najlepiej byloby z zielonej, ale w tym przypadku to tylko malinowa pomoze.EL NINO:Mowisz ze dlatego taki nerwowy ? To moze skreta z herbaty na uspokojenie ? :wink:Seeker:Oto chodzi ,źe pewnie nic i....dlatego :lol:
EL NINO:No co Ty ? Przeciez nie bede wachal bo mogloby mi nosa wywinac na lewa strone :P . Te serie to takie dzwiekowe – wolny, wolny i zaraz dwa szybkie :lol: :lol: .Seeker:A te serie to jakie?
paraliźująco–duszące?
Takie tango, sru–tu–tu–tu :wink: :mrgreen:
No co Ty ? Przeciez nie bede wachal bo mogloby mi nosa wywinac na lewa strone :P . Te serie to takie dzwiekowe – wolny, wolny i zaraz dwa szybkie :lol: :lol: .Seeker:A te serie to jakie?
paraliźująco–duszące?
Mowisz ze dlatego taki nerwowy ? To moze skreta z herbaty na uspokojenie ? :wink:Seeker:Oto chodzi ,źe pewnie nic i....dlatego :lol:
EL NINO:To super. Cool i w ogole.Ania:co sądzicie o Celine Dion ?? Wiele osób jej nie lubi ... za to ja ją wprost UWIELBIAM !! :D
Ja natomiast uwielbiam jajecznice na szyneczce i maselku i do tego dobrze schlodzone Tyskie. Poza tym bigos, fasolke po bretonsku i grochowe z kotla. Po jajecznicy to moze nic sie nie dzieje, ale po tej reszcie to znowu uwielbiam puszczac bąki seriami po cztery :mrgreen: .
A te serie to jakie?
paraliźująco–duszące?
Doktor X:theboss78:
do celine dion nic nie mam ale jenifer lopez zwala mnie z nog jak ja widze na jakims teledysku.
normalnie na widok JLO mam rozpierduche w gaciach!
najbardziej w clipe "Im Glad"
Co brales dzisiaj Przyznaj no sie
Oto chodzi ,źe pewnie nic i....dlatego :lol:
Doktor X:do celine dion nic nie mam ale jenifer lopez zwala mnie z nog jak ja widze na jakims teledysku.
Co brales dzisiaj :?: Przyznaj no sie.
Doktor X:do celine dion nic nie mam ale jenifer lopez zwala mnie z nog jak ja widze na jakims teledysku.
Co brales dzisiaj :?: Przyznaj no sie.
To super. Cool i w ogole.Ania:co sądzicie o Celine Dion ?? Wiele osób jej nie lubi ... za to ja ją wprost UWIELBIAM !! :D
Ja natomiast uwielbiam jajecznice na szyneczce i maselku i do tego dobrze schlodzone Tyskie. Poza tym bigos, fasolke po bretonsku i grochowe z kotla. Po jajecznicy to moze nic sie nie dzieje, ale po tej reszcie to znowu uwielbiam puszczac bąki seriami po cztery :mrgreen: .
gieras:Doktor X:
widze ze Doktor ma dzis niezly humor :wink:
p.s trzymaj tego swojego rozbujnika na uwiezi :mrgreen:
Zupełnie inaczej niź modemowiec, który ten załacznik bedzie chciał obejrzeć.
Doktor X:
widze ze Doktor ma dzis niezly humor :wink:
p.s trzymaj tego swojego rozbujnika na uwiezi :mrgreen:
do celine dion nic nie mam ale jenifer lopez zwala mnie z nog jak ja widze na jakims teledysku.
Tera dopiero kuknąłem na podpis :
"One Heart, One Queen, One Celine !!!!" i ....zabrakło mi argumentów :lol: :wink:
"One Heart, One Queen, One Celine !!!!" i ....zabrakło mi argumentów :lol: :wink:
Seeker – ale "uwielbiać" to juź bez osobistej znajomości moźna. – Vide choćby zwroty w modlitwach :wink:
"Co sądzicie..." – fajna laska . :P
Tylko nie wiem czy to się w spectrum odpowiedzi mieści :(
"Co sądzicie..." – fajna laska . :P
Tylko nie wiem czy to się w spectrum odpowiedzi mieści :(
Ania:co sądzicie o Celine Dion ?? Wiele osób jej nie lubi ... za to ja ją wprost UWIELBIAM !! :D
IMO lubić kogoś lub nie moźna gdy sie tego kogoś zna osobiście, wszelkie inne odczucia osobiste powstałe z obrazu statycznego lub nie, sa li tylko subiektywnym wyobraźeniem sobie kogoś lub czegoś i przewaźnie te wyobraźenia nijak się mają do rzeczywitości.
Nie znam C. Dion , ale napisać mogę , źe ...umie spiewać .
Strona 1 / 1