CD–ROM
Powiem wam źe jak przyszedłem z pracy to....Braciszek mi pokazuje! normalnie płytka CD w stacji CD–ROM została zmielona na pył!! Oczywiście rozebrałem napęd wyczyściłem i.......działa :D Dajecie Wiare :!: Pozdrawiam!
Odpowiedzi: 10
Gagman:Bobi_robert:Skoro jestesmy przy CD–ROM'ach to ja swojej tacki od CD urzywam jako podstawki pod browary, ale niestety czasem sie nie opamietam i wsune odruchowo albo przy uruchomionym WMP wcisne Ctrl+E to mam maly klopot
No, po nowy browarek do lodówki iść trzeba...
Gorzej jak to był ostatni ;)
EL NINO daj przepisa na te karminadle – zrobiłbym se ;)
Bobi_robert:Skoro jestesmy przy CD–ROM'ach to ja swojej tacki od CD urzywam jako podstawki pod browary, ale niestety czasem sie nie opamietam i wsune odruchowo albo przy uruchomionym WMP wcisne Ctrl+E to mam maly klopot
No, po nowy browarek do lodówki iść trzeba...
Skoro jestesmy przy CD–ROM'ach to ja swojej tacki od CD urzywam jako podstawki pod browary, ale niestety czasem sie nie opamietam i wsune odruchowo albo przy uruchomionym WMP wcisne Ctrl+E to mam maly klopot
Ja to tam do mielenia uzywam maszynki do miesa. No i mieso tylko w niej miele na karminadle :mrgreen: :P .mariusz25l:płytka CD w stacji CD–ROM została zmielona na pył!!
P.S. Slyszalem, ze mozna tez mak mielic na makowki :P .
gusioo:theboss78:Mi jeden Verbatim.
Z tymi płytami nie miałem kłopotu. A z Dysanami, słyszałem, źe to sie cząsto zdarza ;)
Ja tez dlatego jakie bylo moje zdzwienie gdy uslyszalem brzdek.
theboss78:Mi jeden Verbatim.
Z tymi płytami nie miałem kłopotu. A z Dysanami, słyszałem, źe to sie cząsto zdarza ;)
mariusz25l:Powiem wam źe jak przyszedłem z pracy to....Braciszek mi pokazuje! normalnie płytka CD w stacji CD–ROM została zmielona na pył!! Oczywiście rozebrałem napęd wyczyściłem i.......działa Dajecie Wiare Pozdrawiam!
Chcesz o tym porozmawiac?
gusioo:Urzekła mnie Twoja historia. Mnie dwa Dysany pękły (ale sie nie rozsypały)
Mi jeden Verbatim.
Wow! Moj braciszek tak gral w Fife 2001 ze wreszcie sie rozsypala... He he
Tak sie wkorzylem, ze juz mialem go zabic :wink: ale tata wrocil do domu. Mial chlopak szczescie. Naped nie byl juz na gwarancji. Otworzylem, wyjelem resztki plyty i dziala do dzis.
A tak z ciekawosci zaptytam. Jedyne co moze sie stac po takiej awarii to chyba linka moze sie przeciac... Czy mozliwe sa jeszcze jakies uszkodzenia?
Tak sie wkorzylem, ze juz mialem go zabic :wink: ale tata wrocil do domu. Mial chlopak szczescie. Naped nie byl juz na gwarancji. Otworzylem, wyjelem resztki plyty i dziala do dzis.
A tak z ciekawosci zaptytam. Jedyne co moze sie stac po takiej awarii to chyba linka moze sie przeciac... Czy mozliwe sa jeszcze jakies uszkodzenia?
Urzekła mnie Twoja historia. Mnie dwa Dysany pękły (ale sie nie rozsypały)
No i?
Nie tobie perwszemu płyta się w napędzie rozssypała, wiec czemu się tu dziwić.
BTW. Topic pasuje bardziej do działu o wszystkim, i tam poleci.
Nie tobie perwszemu płyta się w napędzie rozssypała, wiec czemu się tu dziwić.
BTW. Topic pasuje bardziej do działu o wszystkim, i tam poleci.
Strona 1 / 1