CD–ROM

Powiem wam źe jak przyszedłem z pracy to....Braciszek mi pokazuje! normalnie płytka CD w stacji CD–ROM została zmielona na pył!! Oczywiście rozebrałem napęd wyczyściłem i.......działa :D Dajecie Wiare :!: Pozdrawiam!

Odpowiedzi: 10

Gagman:
Bobi_robert:
Skoro jestesmy przy CD–ROM'ach to ja swojej tacki od CD urzywam jako podstawki pod browary, ale niestety czasem sie nie opamietam i wsune odruchowo albo przy uruchomionym WMP wcisne Ctrl+E to mam maly klopot

No, po nowy browarek do lodówki iść trzeba...

Gorzej jak to był ostatni ;)
EL NINO daj przepisa na te karminadle – zrobiłbym se ;)
Anonymous
Dodano
16.11.2004 12:21:03
Bobi_robert:
Skoro jestesmy przy CD–ROM'ach to ja swojej tacki od CD urzywam jako podstawki pod browary, ale niestety czasem sie nie opamietam i wsune odruchowo albo przy uruchomionym WMP wcisne Ctrl+E to mam maly klopot

No, po nowy browarek do lodówki iść trzeba...
Gagman
Dodano
15.11.2004 21:28:18
Bobi
Dodano
15.11.2004 20:23:13
mariusz25l:
płytka CD w stacji CD–ROM została zmielona na pył!!
Ja to tam do mielenia uzywam maszynki do miesa. No i mieso tylko w niej miele na karminadle :mrgreen: :P .

P.S. Slyszalem, ze mozna tez mak mielic na makowki :P .
EL NINO
Dodano
15.11.2004 20:12:47
gusioo:
theboss78:
Mi jeden Verbatim.

Z tymi płytami nie miałem kłopotu. A z Dysanami, słyszałem, źe to sie cząsto zdarza ;)

Ja tez dlatego jakie bylo moje zdzwienie gdy uslyszalem brzdek.
theboss78
Dodano
15.11.2004 20:02:20
theboss78:
Mi jeden Verbatim.

Z tymi płytami nie miałem kłopotu. A z Dysanami, słyszałem, źe to sie cząsto zdarza ;)
Anonymous
Dodano
15.11.2004 20:00:33
mariusz25l:
Powiem wam źe jak przyszedłem z pracy to....Braciszek mi pokazuje! normalnie płytka CD w stacji CD–ROM została zmielona na pył!! Oczywiście rozebrałem napęd wyczyściłem i.......działa Dajecie Wiare Pozdrawiam!

Chcesz o tym porozmawiac?
gusioo:
Urzekła mnie Twoja historia. Mnie dwa Dysany pękły (ale sie nie rozsypały)

Mi jeden Verbatim.
theboss78
Dodano
15.11.2004 19:53:11
Wow! Moj braciszek tak gral w Fife 2001 ze wreszcie sie rozsypala... He he
Tak sie wkorzylem, ze juz mialem go zabic :wink: ale tata wrocil do domu. Mial chlopak szczescie. Naped nie byl juz na gwarancji. Otworzylem, wyjelem resztki plyty i dziala do dzis.

A tak z ciekawosci zaptytam. Jedyne co moze sie stac po takiej awarii to chyba linka moze sie przeciac... Czy mozliwe sa jeszcze jakies uszkodzenia?
bmalz
Dodano
15.11.2004 19:47:39
Urzekła mnie Twoja historia. Mnie dwa Dysany pękły (ale sie nie rozsypały)
Anonymous
Dodano
15.11.2004 19:46:54
No i?
Nie tobie perwszemu płyta się w napędzie rozssypała, wiec czemu się tu dziwić.
BTW. Topic pasuje bardziej do działu o wszystkim, i tam poleci.
SLAY3R
Dodano
15.11.2004 19:40:53
mariusz25l
Dodano:
15.11.2004 19:25:31
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1