Cd Rom Lg Sterowniki
ten problem wystąpił juz w mojej karierze ale wtedy poprostu sformatowałem dysk a mam juź dość tego więc pytam się lepszych co na to poradzić a o to problem :
problem dotyczy sterowników do karty muzyczne zintegrowanej AC 97 , cd romu LG oraz urządzen plug and play przy kazdym z nich występuje błąd następującej treści
[/b]system windows nie moze załadować sterowników urzadzenia dla tego sprzętu. Sterownik moze być uszkodzony lub nie obecny(kod39)
bawiłem się w aktualizacje odinsalowywałem i ponownie to robiłem i wszystko na marno jedynym wyjście jest format ale jest to pujście na łatwizne uwazam . Więc specjaliści mają moze jakąś prpozycje
pozdrawiam [/b]
problem dotyczy sterowników do karty muzyczne zintegrowanej AC 97 , cd romu LG oraz urządzen plug and play przy kazdym z nich występuje błąd następującej treści
[/b]system windows nie moze załadować sterowników urzadzenia dla tego sprzętu. Sterownik moze być uszkodzony lub nie obecny(kod39)
bawiłem się w aktualizacje odinsalowywałem i ponownie to robiłem i wszystko na marno jedynym wyjście jest format ale jest to pujście na łatwizne uwazam . Więc specjaliści mają moze jakąś prpozycje
pozdrawiam [/b]
Odpowiedzi: 3
Przetłumaczmy Xiora :)
Jaką masz płytę główną. (mobo – skrót od motherboard)
Jeźeli ma czipset via to czy wgrywałeś via 4in1 (obecnie zwie się to hyperion 4in1)?
Xior:
a jaką masz mobo?
Jaką masz płytę główną. (mobo – skrót od motherboard)
Xior:
jesli na via to czy wgrałeś czteropaka?
Jeźeli ma czipset via to czy wgrywałeś via 4in1 (obecnie zwie się to hyperion 4in1)?
Xior musze powiedzieć ze nic nie zrozumiałe z tego co powiedziałes jakie mobo ? lekkie wyjasnienei mozna
a jaką masz mobo?jesli na via to czy wgrałeś czteropaka?do cd nie potrzeba sterowników są w systemie
Strona 1 / 1