Canon i550 nie drukuje
mam problem z tą właśnie drukarką. niczego nie drukuje. dane sąwysyłane do drukarki ale przez drukarke przelatuje tylko kartka i nic na neij nie jest drukowane. Tusze są pełne, uzywalem softwarowego czysczenia głowic ale nadal nie drukuje.
Co z tym fantem mozna zrobic ?
Co z tym fantem mozna zrobic ?
Odpowiedzi: 5
czyli na przyklad skanera :?: nei nie mam nic :!: zaraz sprawdze :twisted: na drugim kablu połączeniowym :!: to sądzisz źe moze być przyczyną :?:
Kabel polaczeniowy ?
Nie masz rownoczesnie wlaczonego jakiegos urzadzenia korzystajacego takze ze sterownika "twain" ?
Nie masz rownoczesnie wlaczonego jakiegos urzadzenia korzystajacego takze ze sterownika "twain" ?
sterowniki wielokrotnie wgrywalem kasowalem itp i to dwie rozne drukarki i ten sam problem :/ Narzedzie pomocy analizowalem ale nie ma tam nic konkretnie do mojego problemu :/
Na googlac szukałem i znalazlem na jakims forum ze koles mial taki sam problem z tym ze kazali mu wymienic glowice drukarki. ALe u mnie to nei jest głowica bo dwie róźne drukarki maja ten sam problem.
Na googlac szukałem i znalazlem na jakims forum ze koles mial taki sam problem z tym ze kazali mu wymienic glowice drukarki. ALe u mnie to nei jest głowica bo dwie róźne drukarki maja ten sam problem.
Mysle, ze warto przeanalizowac narzedzie do rozwiazywania problemow z drukowaniem w pomocy systemowej.
Sterowniki dobre wgrane?
Sterowniki dobre wgrane?
kur*a. podłączyłem drtugą drukarke: Canon i850 i teź nei drukuje. Tzn ze strony testowej wydrukowala tylko logo windowsa. Co mam robic ?
Strona 1 / 1