CAŁA PRAWDA O ALLEGRO!!!!!!!!!!!!
Temat ciekawy zapraszam do lektury
TUTAJ
TUTAJ
Odpowiedzi: 9
kietek:
Watykan
>>> Była afera z $$$ za czasów Jana Pawła I
Maroko
>>> Jest wiecej niz w Polsce, tyle ze o tym tak nie trabią ;)
San Marino
>>> Tez cos kiedys było, jak se przypomne to napisze :mrgreen:
No to chłopie wynajduj te afery :) , liczę źe słowa dotrzymujesz i obiecaną "szósteczkę" kupisz :P :wink:
Czemu?? Bo to Polska. :evil:
Racja źe wymienione przezemnie sytuacje występują w zasadzie wszędzie na świecie, ale w krajach w których ludzie godziwie zarabiają a rynek pracy jest owiele leprzy niź w polsce jakoś niebardzo się o to wkurza społeczeństwo bo wychodzą z załoźenia źe to ich bezpośrednio nie dotyczy. Atu z tym allegro to nie dość źe anglik wpompował masę forsy i zrobił coś dobrego to jeszcze go zwalcowali.
A wydaje mi się źe afer nie ma w Monaco :D
A wydaje mi się źe afer nie ma w Monaco :D
coyote:kietek:Znajdz mi jakis kraj w ktorym nie ma "afer" to stawiam Ci szesciopak ;)Pan i pastuch:polska to naprawdę niewdzięczny kraj i nie bez powodu w tym przypadku "polska" napisałem z małej litery.
afery, polityczne wojny, oszustwa, malwersacje to rak toczący ten kraj.
>Watykan
>Maroko
>San Marino
:mrgreen:
Watykan
>>> Była afera z $$$ za czasów Jana Pawła I
Maroko
>>> Jest wiecej niz w Polsce, tyle ze o tym tak nie trabią ;)
San Marino
>>> Tez cos kiedys było, jak se przypomne to napisze :mrgreen:
kietek:Znajdz mi jakis kraj w ktorym nie ma "afer" to stawiam Ci szesciopak ;)Pan i pastuch:polska to naprawdę niewdzięczny kraj i nie bez powodu w tym przypadku "polska" napisałem z małej litery.
>Watykan
>Maroko
>San Marino
:mrgreen:
Znajdz mi jakis kraj w ktorym nie ma "afer" to stawiam Ci szesciopak ;)Pan i pastuch:polska to naprawdę niewdzięczny kraj i nie bez powodu w tym przypadku "polska" napisałem z małej litery.
polska to naprawdę niewdzięczny kraj i nie bez powodu w tym przypadku "polska" napisałem z małej litery.
od dawna o tym trabia, tak jak powiedzial gieras my to powinnismy miec gleboko i robic swoje ;)
IMO nam jako zwyklym uzytkownikom nic nie grozi, ta sprawa jakby nas nie odtyczy
Strona 1 / 1