Cable mod...........
Cable mod, czyli osłonka na przewody :twisted:
http://www.moded–kompz.net/?name=Mods&id=27
http://www.moded–kompz.net/?name=Mods&id=27
Odpowiedzi: 20
swita czy nie ale i tak nie prawda. to nie powod zeby mowic o kims, ze jest ograniczony.
Lary:
beriam, mow za siebie. a moze ty tez jestes dresiarzem, a to twoj kumpel, tory ci linka podal :?:
ok , wlasnie skonczylem odszykowywac moja obudowe i zrobilem jej zdjecia (nowe) i przez przypadek sfotografowaly mi sie moje nowe Converse'y do kosza..... czylii w twoich oczach drech jestem ???
swieta prawda to co beriam pisze....wazne ze ta osoba dzieli sie swoimi doswiadczeniami i umozliwa zastosowanie jego pomyslu szerszemu gronu uzytkownikow
beriam, mow za siebie. a moze ty tez jestes dresiarzem, a to twoj kumpel, tory ci linka podal :?:
i teraz dokladnie widac jaki jestes ograniczony , ale z wiekiem ci to przejdzie :?
dobra, spoko. moze i dobrze, ze koles dzieli sie wiedza, ale drechow nie lubie i juz
nie macie wiekszych problemow , zachowujecie sie jak dzieciaki :cry: , nie wazne , czy to dres , czy metal , albo skin , wazne , ze facet ma zaineresowania i wdraza je w zycie , a to ze sie tym dzieli to juz jest naprawde godne pochwaly .... :!: :wink:
:shock: jak to lezio111 zobaczy to masz bana pewnego
Lary, człowieku, daj se spokój, bo zachowujesz się jak lezio.
Lary, człowieku, daj se spokój, bo zachowujesz się jak lezio.
SLAY3R:
A jak ja sobie np. do biegania załoźę dresik to co? jestem dresiarz??
to co innego, ale jak sobie zrobisz zdjecia i zamiesciesz je w necie na popularnej stronie, zby inni widzieli to juz raczej tak
SLAY3R:
to co innego, ale jak sobie zrobisz zdjecia i zamiesciesz je w necie na popularnej stronie, zby inni widzieli to juz raczej tak
SLAY3R:
Nie to jestes "sportowcem". dresiarz to nie tylko stroj ale i zachowanie
a do tematu – stronka juz dziala i fajne sa te oslonki...
Nie to jestes "sportowcem". dresiarz to nie tylko stroj ale i zachowanie
a drechow to po czym poznac. chyba glownie po ubraniu :?
Lary:
stronka działa, ale z tego kolesia to jakis dresiarz jest.
:shock: :shock: :shock: to jestes niezly jak kogos oceniasz po wygladzie N/C :? :? :x :shock:
stronka działa, ale z tego kolesia to jakis dresiarz jest.
ze stronka juz jest luzio :wink: [/b]
ze stronka juz jest luzio :wink: [/b]