Burza

Jak mozna o wszystkim to o wszystkim.
Własnie sobie siedzę w domu, a za oknem WIELKA burza. Narazie kompa jeszcze nie wyłączyłam ale nieźle wali i sie błyska. A podobno dziś w lubelskim największe opady.
Pozdrawiam :D:D

Odpowiedzi: 6

MarcinX:
Tylko co to za deszcz wczoraj padał ,auta umazane jakimś białym pyłem :?:

To jest właśnie urok Śląska. Z deszczem spadają wszystkie zanieczyszczenia, czyli m.in. pyły, które brudzą samochody :wink:
Damianos
Dodano
01.08.2005 12:43:23
No u mnie w zasadzie juź po burzy. Coś tam jeszcze burczy i pada deszcz. Okienka w domu mam otwarte i taaak miło i chłodno w domu...Mój komp cieszy się równieź (patrz: mój post z problemem z dyskiem :] )
Ale lało nieźle i waliło niekiepsko. Tylko zygzaki na niebie i grzmoty jak nie wiem. Woda płynęła ulicą prawie jak w Wenecji w kanałach ;) No i wiatr...ciekawe jak jutro Lublin będzie wyglądał. Teraz czasem syrena jakaś wyje, a jak raz pieprznęło to az się w paru autach pod blokiem alarm włączył :]
Lia
Dodano
01.08.2005 01:45:24
w Busku (obok Kielc) równieź wczoraj i dziś wielkie burze były. Kompa wyłaczam zawsze bo sąsiadom spaliło kiedyś telewizor i komputer i nie chce podzielić ich losu.
adik154
Dodano
01.08.2005 00:46:47
W Zabrzu dziś biło pierunami źe chej. Ale komp wyłączyłem i to był dobry pomysł bo po jakimś czasie nie było prądu. Ale w zasadzie to po tych upałach aź miło źe się (lekko) ochłodziło.
Pan i pastuch
Dodano
01.08.2005 00:44:04
W katowicach pobłyskało i przestało.
Ostatnio po burzy spaliło jednego switcha ,ale jakieś straty muszą być :wink:
Tylko co to za deszcz wczoraj padał ,auta umazane jakimś białym pyłem :?:
MarcinX
Dodano
01.08.2005 00:43:03
U mnie przez dwa poprzednie dni było to samo.
IcY
Dodano
01.08.2005 00:39:13
Lia
Dodano:
01.08.2005 00:28:08
Komentarzy:
6
Strona 2 / 2