Britney w mocniejszej wersji
Utworek w sam raz do samochodu :)
http://home.hccnet.nl/m.veldhuis/ani/bs_clip_voi.swf
:D
http://home.hccnet.nl/m.veldhuis/ani/bs_clip_voi.swf
:D
Odpowiedzi: 11
Poszukuje innych coverow/utworow BrainShake :mrgreen: :D
niestety z ta wspolczesna muzyka tak jest, jednak niektorych wokalistow i muzyki nieda sie porzadnie przerobic, lub "odspiewac", a orientujacy sie w temacie znaja kultowe i legendarne zespoly i wokalistow
Stąd o 90% pisałem – miałem na myśli 90% wykonawców muzyki pop, za nieprecyzyjne wyraźenie się przepraszam. Oczywiście masz rację, rówieź sporo jazzmanów, duźo bluesa tworzą jego wykonawcy. Natomiast w muzyki klasycznej przypadku jest odwrotnie zgoła – słucha się Brahmsa czy Bacha a nie danego dyrygenta/trębacza. Od tej reguły teź wyjątki oczywiście są. Jak widać, wielce skomplikowany ten świat jest i za to cenić się go powinno.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Yoda:Błąd zasadniczy w myśleniu Twoim widzę. 90% piosenkarzy nie tworzy, lecz odtwarza tylko. Twórcy tekstów i muzyki w cieniu pozostają.
Pozdrawiam.
wiekszosc wykonawcow (jesli nie wszyscy) muzyki metalowej sami pisza teksty i sami pisza muzyke: np ś.p. Chuck S. wokalista grupy Death, ktory byl czlowkiem orkiestra i genialnym kompozytorem jak dla mnie. wiec jesli britnej bylaby zdolna to stworzenia czegos takiego to by bylo jak juz napisalem powyzej. Mistrzu chodzilo mi o ludzi tworzacych "ciezka muzyke" a nie sztucznie wylansowane pseudo gwiazdy ktore wybieraja sobie teksty ktore beda potem spiewac...
FlaQs:gdyby owa piosenkarka tworzyla taka muze to bylbym jej wielkim fanem :mrgreen:
Błąd zasadniczy w myśleniu Twoim widzę. 90% piosenkarzy nie tworzy, lecz odtwarza tylko. Twórcy tekstów i muzyki w cieniu pozostają.
Pozdrawiam.
FlaQs:gdyby owa piosenkarka tworzyla taka muze to bylbym jej wielkim fanem :mrgreen:
Błąd zasadniczy w myśleniu Twoim widzę. 90% piosenkarzy nie tworzy, lecz odtwarza tylko. Twórcy tekstów i muzyki w cieniu pozostają.
Pozdrawiam.
gdyby owa piosenkarka tworzyla taka muze to bylbym jej wielkim fanem :mrgreen:
Tomekk:theboss78:Do samochodu ale jak sie jedzie na czolowe.
czym na czołówe waliłeś ??
Jeszcze niczym ale zawsze jest ten pierwszy raz.
theboss78:Do samochodu ale jak sie jedzie na czolowe.
czym na czołówe waliłeś ??
lepsza wersja jak orginalna tej lambadziary :P
Nigdy nie myslalem, ze to powiem
ale to wersja mi sie podoba.
Do samochodu ale jak sie jedzie na czolowe.
ale to wersja mi sie podoba.
Do samochodu ale jak sie jedzie na czolowe.
Strona 1 / 1