Bramki sms
Znacie jakies stronki z bramkami do wysyłania smsów
Odpowiedzi: 13
Szyku:
Znacie jakies stronki z bramkami do wysyłania smsów
Znam super stronke do wysyłania sms: www.smsowo.pl, mam nadzieje źe Ci przypadnie do gustu i bedziesz z niej zadowolony, pozdrawiam :)
Ja wysyłam na ERE przez www.wzone.pl
nie trzeba wysyłać SMS'sa o to hasło. Po prostu jest dzienny limit wysyłania, ale dla wszystkich uźytkowników zarejestyrowanych (REJESTRACJA DARMOWA)
Jest do duźy limit bo czasmi nawet w pod wieczór pisze źe jescze połowa SMS'ów do wykorzystania
POZDRAWIAM
nie trzeba wysyłać SMS'sa o to hasło. Po prostu jest dzienny limit wysyłania, ale dla wszystkich uźytkowników zarejestyrowanych (REJESTRACJA DARMOWA)
Jest do duźy limit bo czasmi nawet w pod wieczór pisze źe jescze połowa SMS'ów do wykorzystania
POZDRAWIAM
Miły kolego bez nerwów. Na bramkach masz limity dzienny do 10 sms–ów.
gieras:
ja uzywam www.miastoplusa.pl i dziala zawsze, limitu nieprzekoryczel (niewiem czy wogle istnijeje) dziala na wszystkie sieci, raport sms albo na www.
Ja teź korzystam z Miastaplusa I sobie chwale. najlepsze to to źe do ery moźna teź i źe raport przychodzi :mrgreen:
Ale wcześniek jorzystałęm z bramek idei i plusa – tych "orginalnych" i zawsze mi dochodziło :!:
chyba źe w idei ktoś miał niewłączonom opcje SMS mesenger czy coś takiego, ale to sobie kaźdy we własnym zakresie uaktywnia, więc to niezaleźne od bramki.
gieras:
ja uzywam www.miastoplusa.pl i dziala zawsze, limitu nieprzekoryczel (niewiem czy wogle istnijeje) dziala na wszystkie sieci, raport sms albo na www.
Ja teź korzystam z Miastaplusa I sobie chwale. najlepsze to to źe do ery moźna teź i źe raport przychodzi :mrgreen:
Ale wcześniek jorzystałęm z bramek idei i plusa – tych "orginalnych" i zawsze mi dochodziło :!:
chyba źe w idei ktoś miał niewłączonom opcje SMS mesenger czy coś takiego, ale to sobie kaźdy we własnym zakresie uaktywnia, więc to niezaleźne od bramki.
Przecieź onu musza na tym jakoś zarobić. Widocznie te wstawki reklamowe z SMSami z bramek nie wystarczają. Nawet niewielu chce się tam reklamować – zawsze jakieć głupoty o ERZE OMNIX, itp. (w ERZE)
A z zagranicznymi na nasze sieci jest problem. Nasi operatorzy tłumaczą to spamem wysyłanym z nich – bzdura.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Te wszystkie tysiące bramek w sieci i tak spotykają się w bramkach poszczególnych operatorów.
Tak więc w Polsce są właściwie tylko trzy bramki sms, a reszta jest jakby linkami.
Jeźeli są problemy z wysyłaniem z strony operatora, to problem będzie wszędzie.
Tak więc w Polsce są właściwie tylko trzy bramki sms, a reszta jest jakby linkami.
Jeźeli są problemy z wysyłaniem z strony operatora, to problem będzie wszędzie.
one wszystkie są do du...........................
nasi kochani dostawcy widać za duźo tracili na darmowych sms i powyłączali te brameczki
nasi kochani dostawcy widać za duźo tracili na darmowych sms i powyłączali te brameczki
ta bramka plusa jest do du.. bo jak chce wysłac smsa to wyskakuje komunikat oprzekroczeniu limitu bramki i sms nie zostanie wysłany
ta bramka plusa jest do du.. bo jak chce wysłac smsa to wyskakuje komunikat oprzekroczeniu limitu bramki i sms nie zostanie wysłany
Strona 1 / 1