brakuje pliku ntoskrnl.exe

witam mam problem, pomoc z forum przydala sie, najpierw przy ladowaniu systemu pojawial sie komunikat ze brakuje pliku ntoskrnl.exe za pomoca konsoli odzyskiwania udalo sie przekopiowac plik z plyty instalacyjnej i komuter uruchomil sie, postanowilem zrobic format usunac partycje podzielic dysk na nowo i zainstalowac system, wszystko poszlo prosto i gladko, wylaczylem wczoraj komputer, a dzis znow zonk dalej pokazuje ze brakuje pliku ntoskrnl.exe co robic brakuje mi pomyslow przy tym jest problem z kalwiatura probowalem juz na 3 roznych jak uda mi sie wejsc w boot menu to mam problem z wyborem napedu gdy to juz sie uda to klawiatura zawiesza sie przy wciskaniu klawiasza R w konsoli odzyskiwania systemu, to samo jest na 3 roznych klawiaturach co robic? dysk wszystkie partycje zostaly przskanowane mks-online i nic nie znaleziono

Odpowiedzi: 2

klawiatury byly podlaczane i na PS2 i na usb ,teraz udalo sie uruchomic system (bez zadnych problemow nawet nie musialem napisywac pliku) podlacyzlem tylko klawiature na USB,system uruchomiony ale klawiatura nie dziala) nic nie bylo podkrecane temperatury sa w normie podejzewam ze to cos z plyta glowna moze jakies zwarcie albo RAM czeka mnie przetestowanie programami pamiec ram, tylko jak to robic jak dziala tylko myszka (ps2)??
niuteq
Dodano
11.08.2008 12:57:25
Klawiatury testowane były na ... ?? USB ?? PS2 ?? O sprzęcie też mógłbyś cos napisac. O temperaturach, napięciach, podkręcaniu itp, itd ...
Żółty
Dodano
11.08.2008 12:08:40
niuteq
Dodano:
11.08.2008 11:41:05
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1