brakuje pliku ntoskrnl.exe
witam mam problem, pomoc z forum przydala sie, najpierw przy ladowaniu systemu pojawial sie komunikat ze brakuje pliku ntoskrnl.exe za pomoca konsoli odzyskiwania udalo sie przekopiowac plik z plyty instalacyjnej i komuter uruchomil sie, postanowilem zrobic format usunac partycje podzielic dysk na nowo i zainstalowac system, wszystko poszlo prosto i gladko, wylaczylem wczoraj komputer, a dzis znow zonk dalej pokazuje ze brakuje pliku ntoskrnl.exe co robic brakuje mi pomyslow
przy tym jest problem z kalwiatura probowalem juz na 3 roznych
jak uda mi sie wejsc w boot menu to mam problem z wyborem napedu gdy to juz sie uda to klawiatura zawiesza sie przy wciskaniu klawiasza R w konsoli odzyskiwania systemu, to samo jest na 3 roznych klawiaturach
co robic?
dysk wszystkie partycje zostaly przskanowane mks-online i nic nie znaleziono
Odpowiedzi: 2
klawiatury byly podlaczane i na PS2 i na usb ,teraz udalo sie uruchomic system (bez zadnych problemow nawet nie musialem napisywac pliku) podlacyzlem tylko klawiature na USB,system uruchomiony ale klawiatura nie dziala) nic nie bylo podkrecane temperatury sa w normie podejzewam ze to cos z plyta glowna moze jakies zwarcie albo RAM czeka mnie przetestowanie programami pamiec ram, tylko jak to robic jak dziala tylko myszka (ps2)??
Klawiatury testowane były na ... ?? USB ?? PS2 ??
O sprzęcie też mógłbyś cos napisac. O temperaturach, napięciach, podkręcaniu itp, itd ...
Strona 1 / 1