Brak zakladki zgodnosc

Witam mam pewien problem mianowicie potrzeba mi ustawic zgodnosc pewnego pliku z NT 4.0 niestety ani we wlasciwosciach pliku ani skrutu nie ma zakladki zgodnosc. Czy wie ktos moze dlaczego mam XP Professional SP.2 Prosze o pomoc.

Odpowiedzi: 6

Nawet jak naciskam to dalej to i tak mi nie przechodzi dalej. :D Dobra mniejsza o to nie zawracam wiecej glowy. Dzieki za pomoc.
galileo
Dodano
11.11.2005 11:43:13
dobrze kombinujesz z tym środkowym, bo to on jest na 3 kolejnych ekranach – zapowiedź – wskazanie źródła – wybór programu.
Trudno wyczuć coś powyłączał/usuwał, bo o ile samą "zakładkę" to jeszcze moźna pobować jakoś przez rejestr wyszukać i "dograć" o tyle brak napisów moze juz na głębsze tło problemu wskazywać.

PS.
Mozna niby próbować znaleźć plik *.inf za zgodność odpowiedzialny i zobaczyć czy jego "zainstaluj" nie zmieni sytuacji.
Rebe
Dodano
11.11.2005 11:40:13
Oj chyba czeka mnie reinstal windy :/. Bo wchodze w kreator sa tam 3 przyciski ale na zadnym z nich nie ma napisow :D. Klikam w srodkowy bo tak mi sie wydaje ze to bedzie dalej... ale nic pierwszy z prawej to mi wychodzi z kreatora ;/
galileo
Dodano
11.11.2005 11:20:19
A przez kreatora zgodności pobowałeś ?
Albo przez Akcesoria, albo przez pierwszy wynik dla "zgodność" z pomocy systemu.

Sam brak zakładki moze być wynikiem nadmienego stuningowania systemu.
Rebe
Dodano
11.11.2005 11:15:51
Tak jestem pewien. Opisze dokladny proces :). Klikam prawym na xxxx.exe wybieram wlasciowsci i ... Ukazuja mi sie wlasciwosci w ktorych sa nastepujaco zakladki Ogólne / Wersja / Podsumowanie . I nie ma zgodnosci :(
galileo
Dodano
11.11.2005 11:02:26
A jesteś pewnien, źe szukasz jej dla programu? Bowiem to takich plików zgodność dotyczy, a nie dowolnych.
Rebe
Dodano
11.11.2005 09:53:14
galileo
Dodano:
10.11.2005 22:04:43
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1