brak sygnalu z modemu

utworzone polaczenia nastepuje polaczenie a nagle pozniej pojawia sie blad ze modemu nie ma brak sygnalu z modemu a we wlasciwosciach ze wszystko jest ok...

Odpowiedzi: 9

I w ten sposób temat umrze śmiercią naturalną i pogrąźy się pewnie w czeluściach forumowego archiwum. OT off

Marian70 chłopie, zakładasz temat i chcesz by Ci pomóc to się zwyczajnie dowiedz wszystkiego przed postowaniem , ledwo coś o instalacji XP bąknąłęś ......
Seeker
Dodano
31.07.2005 03:37:07
tzn ciezko mi powiedziec co to za modem bo ja z niego nie korzystam tylko moja kuzynka i ma ciezki dostep do netu to jest wlasnie zasrana Polska...podejrzewalem kable ale modem probouje sie polaczyc a pozniej wyskakuje blad ze takiego urzadzenia nie ma a we wlasciwosciach systemu jest ze jest zaistalowany i sterowniki dzialaja sprawnie wiec nie wiem w czym jest problem wczesniej net ponoc dzialal ale po nowej instalacji systemu xp cos padlo i nie moglem znalesc przyczyny
marian70
Dodano
30.07.2005 19:59:15
Kagemaru:
Rebe:
Masz sie tak wypowiadać to moze zainteresuj się jakim forum bravogirl.

Być moźe się zainteresuję, a wypowiadać się *tak* równieź będę, nikogo nie obraziłem, kolego.

1.Kolegów to sobie szukaj gdzie indziej, bowiem – podobnie jak EL NINO przy innej okazji wskazywał komuś – ....... znajdź sobie w archiwum.
2. "Papier" co prawda jest cierpliwy, ale nie oznacza to, źe masz prawo na forum czynić co Ci się podoba – tak westia równieź do zapoznania się w archiwum.
3.Róznicam iędzy Toba, a większością uźytkowników jest taka, źe oni ustarają się pomagać, a Ty zaistnieć nic do tematow nie wnosząc.

To ostatnie wyjaśnienie w tej sprawie.
Chcesz ciągnąć – jest PW – do mnie, do Administratorów itp.
Kolejne wypowiedzi publiczne z tematem nie związane beda usuwane.
Rebe
Dodano
30.07.2005 13:03:11
Rebe:

Być moźe się zainteresuję, a wypowiadać się *tak* równieź będę, nikogo nie obraziłem, kolego.
Kagemaru
Dodano
30.07.2005 12:42:14
Kagemaru:
He he he a kto w tych czasach z modemu tel. korzysta. Moźe to i dobrze, źe mu się cosik tak pozajączkowało. Przynajmniej chłopak przestnie wyrzucać pieniądze w błoto :)

No i .......?

Do tego co Seeker napisął jeszcze jedno pytanie:
A to poczatek stosunku z tym modemem czy było dobrze ,a teraz się porobiło?

PS.
Czyźbyś Seeker o tym Marianie co ma dupę na brodzie pisał ?
Rebe
Dodano
30.07.2005 12:19:29
He he he a kto w tych czasach z modemu tel. korzysta. Moźe to i dobrze, źe mu się cosik tak pozajączkowało. Przynajmniej chłopak przestnie wyrzucać pieniądze w błoto :)
Kagemaru
Dodano
30.07.2005 12:02:09
:arrow: http://rtfm.killfile.pl/

Moźe o to mu chodzi:

:arrow:

http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=36651
Naczelny
Dodano
29.07.2005 18:20:18
jakie masz zainstalowane protokoły we właściwościch połączenia??
kamaa
Dodano
29.07.2005 18:11:39
Znałem jednego Mariana, wygadany był jak nie wiem co, ale Ty widocznie myślisz źe my tu jakie Pottery , czy inne jasnowidze i wiemy :
jaki modem?
jaki system?
jaki rodzaj netu?
była burza?
co sprawdziłeś do tej pory? (kable itd)
Seeker
Dodano
27.07.2005 01:52:05
marian70
Dodano:
27.07.2005 01:21:28
Komentarzy: