brak sygnalu z modemu
utworzone polaczenia nastepuje polaczenie a nagle pozniej pojawia sie blad ze modemu nie ma brak sygnalu z modemu a we wlasciwosciach ze wszystko jest ok...
Odpowiedzi: 9
I w ten sposób temat umrze śmiercią naturalną i pogrąźy się pewnie w czeluściach forumowego archiwum. OT off
Marian70 chłopie, zakładasz temat i chcesz by Ci pomóc to się zwyczajnie dowiedz wszystkiego przed postowaniem , ledwo coś o instalacji XP bąknąłęś ......
Marian70 chłopie, zakładasz temat i chcesz by Ci pomóc to się zwyczajnie dowiedz wszystkiego przed postowaniem , ledwo coś o instalacji XP bąknąłęś ......
tzn ciezko mi powiedziec co to za modem bo ja z niego nie korzystam tylko moja kuzynka i ma ciezki dostep do netu to jest wlasnie zasrana Polska...podejrzewalem kable ale modem probouje sie polaczyc a pozniej wyskakuje blad ze takiego urzadzenia nie ma a we wlasciwosciach systemu jest ze jest zaistalowany i sterowniki dzialaja sprawnie wiec nie wiem w czym jest problem wczesniej net ponoc dzialal ale po nowej instalacji systemu xp cos padlo i nie moglem znalesc przyczyny
Kagemaru:
Rebe:
Masz sie tak wypowiadać to moze zainteresuj się jakim forum bravogirl.
Być moźe się zainteresuję, a wypowiadać się *tak* równieź będę, nikogo nie obraziłem, kolego.
1.Kolegów to sobie szukaj gdzie indziej, bowiem – podobnie jak EL NINO przy innej okazji wskazywał komuś – ....... znajdź sobie w archiwum.
2. "Papier" co prawda jest cierpliwy, ale nie oznacza to, źe masz prawo na forum czynić co Ci się podoba – tak westia równieź do zapoznania się w archiwum.
3.Róznicam iędzy Toba, a większością uźytkowników jest taka, źe oni ustarają się pomagać, a Ty zaistnieć nic do tematow nie wnosząc.
To ostatnie wyjaśnienie w tej sprawie.
Chcesz ciągnąć – jest PW – do mnie, do Administratorów itp.
Kolejne wypowiedzi publiczne z tematem nie związane beda usuwane.
Rebe:
Być moźe się zainteresuję, a wypowiadać się *tak* równieź będę, nikogo nie obraziłem, kolego.
Kagemaru:
He he he a kto w tych czasach z modemu tel. korzysta. Moźe to i dobrze, źe mu się cosik tak pozajączkowało. Przynajmniej chłopak przestnie wyrzucać pieniądze w błoto :)
No i .......?
Do tego co Seeker napisął jeszcze jedno pytanie:
A to poczatek stosunku z tym modemem czy było dobrze ,a teraz się porobiło?
PS.
Czyźbyś Seeker o tym Marianie co ma dupę na brodzie pisał ?
He he he a kto w tych czasach z modemu tel. korzysta. Moźe to i dobrze, źe mu się cosik tak pozajączkowało. Przynajmniej chłopak przestnie wyrzucać pieniądze w błoto :)
:arrow: http://rtfm.killfile.pl/
Moźe o to mu chodzi:
:arrow:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=36651
Moźe o to mu chodzi:
:arrow:
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=36651
jakie masz zainstalowane protokoły we właściwościch połączenia??
Znałem jednego Mariana, wygadany był jak nie wiem co, ale Ty widocznie myślisz źe my tu jakie Pottery , czy inne jasnowidze i wiemy :
jaki modem?
jaki system?
jaki rodzaj netu?
była burza?
co sprawdziłeś do tej pory? (kable itd)
jaki modem?
jaki system?
jaki rodzaj netu?
była burza?
co sprawdziłeś do tej pory? (kable itd)
Strona 1 / 1