Brak skrótu do "pokaź pulpit na pasku szybkiego urucham

Witam.

Stała się dziwna rzecz – zniknął skrót do "pokaź pulpit", a jakby nie było, czasem się on ptrzydaje... No i nie potrafię sobie poradzić z przywróceniem go na swoje miejsce... Moźe ktoś wie jak to zrobić, bo mnie juź skończyły się pomysły.

Z góry wielkie thx i pozdrowienia dla wszystkich!!!

Odpowiedzi: 4

kwladarz:
... Więcej uśmiechu na twarzy i luzackiego podejścia...
No wlasnie kwadlarz. Piszesz o paru godzianach i az sam sprawdzalem, bo nie chcialo mi sie w to wierzyc. Wynik – 8 tematow w ulamku sekundy, wsrod nich i ten do ktorego link podal aligator.
A wystarczylo wpisac: pokaź and pulpit. :lol:

P.S. Zapisalem Cie na kurs obslugi wyszukiwarki – sroda, godzina 18.14. Zbiorka w najblizszym pubie :wink: :lol: .
EL NINO
Dodano
02.02.2004 20:20:07
Dziękuję Aligator za pomoc, ale wypraszam sobie insynuacje, źe jestem leniwy i nie szukam. Przecieź rozwiązanie jest w topicu "mały ale dokuczliwy problem" !!!! Przecieź to sie nadaje do kaźdej moźliwej awarii sprzętu czy oprogramowania.... Ciekawy jestem ile czasu być Ty poświęcił na szukanie czegoś? godzinę, dwie, trzy? Ja parę godzin poświęciłem na rozwiązanie tego problemu. Po drugie zakładając topic staram się go jasno opisac, tak źeby wyszukiwarka wywalała tylko to, o co ktoś pyta, więc lenistwem nie wykazałem sie ja, lecz ten kto zakładał wyźej wymieniony topic.
Nie wiem czemu tak napisałeś, moźe Cię juź wkurzają niektórzy forumowicze, ale to nie powód, źeby kaźdemu zarzucać niechlujstwo czy lenistwo. Gdyby tak było, to bym połowę swoich studentów musiał wyrzucać z kaźdych zajęć... Więcej uśmiechu na twarzy i luzackiego podejścia...

Jeszcze raz dziękuję za pomoc i pozdrawiam!!!
kwladarz
Dodano
02.02.2004 20:09:57
Wystarczy trochę na forum poszperać i rozwiązanie się znajdzie o tutaj
Lenistwo...
aligator
Dodano
29.01.2004 20:10:05
Spróbuj znaleść skrót w katalogu :

C:Documents and Settings"tutaj nazwa uzytkownika"Dane aplikacjiMicrosoftInternet ExplorerQuick Launch

Powodzenia

MALY
Anonymous
Dodano
29.01.2004 19:31:00
kwladarz
Dodano:
29.01.2004 19:27:09
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1