BRAK PUNKTÓW PRZYWRACAN
:twisted: [b]Jest problem.... od pewnego czasu (niestety nie wiem od kiedy i z jakiego powodu ) Xp nie tworzy punktów przywracania systemu ... ( mogę oczywiście utworzyć samodzielnie punkt ale następnego dnia juź na "kalendarzu" punktów przywracania nie ma "pogrubionych" dat , a co za tym idzie brak jakichkolwiek moźliwości przywrócenia systemu do poprzednich punktów. System jest zainstalowany od 3 mieś a mimo to winXp nie "widzi" poprzedniego miesiąca ... jest "kalendarzyk" TYLKO z obecnego . To samo działo się w mieś. poprzednim.... W systemie mam ustawione miejsce (MB) dla przywracania systemu na 11%(2180 MB)a w zakładce właściwości systemu ––> przywracanie systemu .. wszystkie dyski są w stanie "monitorowanie" ..
DZIĘKI Z GÓRY ZA INFORMACJE POZDRAWIAM[b]
DZIĘKI Z GÓRY ZA INFORMACJE POZDRAWIAM[b]
Odpowiedzi: 3
Podalem Ci linka abys ewentualnie skojarzyl fakty. Czy nie zdarzylo sie, ze wolne miejsce na dysku zmniejszylo sie tak bardzo iz system byl zmuszony wylaczyc przywracanie ? Moze nie zauwazyles a to jest powodem "zagubienia" wczesniejszych punktow ?
Podalem Ci linka abys ewentualnie skojarzyl fakty. Czy nie zdarzylo sie, ze wolne miejsce na dysku zmniejszylo sie tak bardzo iz system byl zmuszony wylaczyc przywracanie ? Moze nie zauwazyles a to jest powodem "zagubienia" wczesniejszych punktow ?
przeczytałem temat z linku ... ale niestety nic nadal nie wiem sprawdziłem w regedit mam tam wartość taką jak podałeś w tamtym poście i.....? dzięki za link ale nadal niestety nic więcej nie wiem ... Jeszcze raz dzieki ... Hey
Strona 1 / 1