Brak pulpitu i ikon ...
Witam!
Mam problem tego typu ze nie wyswietla mi sie pulpit... Wlaczylem kompa ponownie a tu wyskakuje napis "Service: Loader error" nie wiem co zrobic, kozystam z polecenia uruchom i musze jakos sobie na razie radzic bez ikon i paska :) Acha i dodam ze w menagerze nie ma uruchomionego procesu explorer.exe, a w trybie awaryjnym tez nie ma pulpitu !!
Prosze o pomoc, bo nie mam zamiaru co chwila tego microscierwa przeinstalowywac.
Pozdrawiam
Mam problem tego typu ze nie wyswietla mi sie pulpit... Wlaczylem kompa ponownie a tu wyskakuje napis "Service: Loader error" nie wiem co zrobic, kozystam z polecenia uruchom i musze jakos sobie na razie radzic bez ikon i paska :) Acha i dodam ze w menagerze nie ma uruchomionego procesu explorer.exe, a w trybie awaryjnym tez nie ma pulpitu !!
Prosze o pomoc, bo nie mam zamiaru co chwila tego microscierwa przeinstalowywac.
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 3
witam!
wielkie dzieki pomoglo i juz mam pulpit :)
Pozdrawiam
wielkie dzieki pomoglo i juz mam pulpit :)
Pozdrawiam
m1si0:
Pozdrawiam
Wiec usun i nie instaluj, problemu nie widze
O ile pamietam to czesciowym rozwiazaniem bylo dolozenie explorer.exe do autostartu
Ponadto sfc
Witaj,podaj wersję systemu ( home, prof i jaki masz zainstalowany service pack ), skróci na pewno czas odpowiedzi. :)
Strona 1 / 1