Brak protokołu netBEUI na płycie XP HOME
WItam
Chciałem zainstalować protokół netBEUI na XP HOME jednak wystąpil problem poniewaź na tej płycie, którą otrzymałem wraz z komputerem nie ma tego. Więc kieruje się do Was z pytaniem czy da się zainstalować to z innej płyty win xp np proffesional?
Chciałem zainstalować protokół netBEUI na XP HOME jednak wystąpil problem poniewaź na tej płycie, którą otrzymałem wraz z komputerem nie ma tego. Więc kieruje się do Was z pytaniem czy da się zainstalować to z innej płyty win xp np proffesional?
Odpowiedzi: 5
Czyli teraz nie macie fizycznie polaczonych z soba komputerow ? Komunikujecie sie wylacznie przez internet ? No to nici z tego.
Długo by tu pisać ale tak pokrótce to mielismy sieć która łączyła ze sobą 5 komputerów bez dostępu do netu, po jakimś czasie kaźdy z nas załoźył sobie neta i kazdy jest w innej sieci no i chcemy nadal zeby były widoczne kompy. Nie wiem czy przedstawiłem to dosyć jasno:)
Dzieki za pomoc:)
Dzieki za pomoc:)
Da sie zainstalowac.
BTW, po co Ci NetBEUI ?
BTW, po co Ci NetBEUI ?
Widze źe chyba się nie zrozumieliśmy ja nie prosiłem o to aby ktoś mi przesłał link jak sie instaluje protokół. Proponuje uwaźnie czytać posty:)
http://support.microsoft.com/kb/301041/pl
Strona 1 / 1