Brak polskich znakow
Od wczoraj zniknely mi polskie znaki, w gadu–gadu, w roznych programach spolszczonych poznikały mi polskie znaki, dalczego tak sie stało???
Odpowiedzi: 8
nowe czcionki nie pomogły. Co mam zrobic, otwieram plik tekstowy np z napisami do filmu i tam nie wyswietlane sa polskie znaki, zmienie czcionke z polskimi znakami i dalej to samo co mam zrobic, nie mam płyty z windowsem wiec nie moge przeinstalowac systemu.
narazie nie mam dostepu do płyty z windowsem, mogłby mi ktos wysłac na tego maila czcionke MS Serif, Sans Serif rhymez_4_life@poczta.onet.pl
Z płyty instalacyjnej windowsa zapewne.
Przycisk "zmień" nie jest umieszczony na forum dla ozdoby.
Przycisk "zmień" nie jest umieszczony na forum dla ozdoby.
Juź wiem w czym tkwi bład (chyba) ccleaner pokazuje ze czcionki: MS SanSerif czy jakos tak sa uszkodzone jak zmieniłem w gg zeby zamiast tej uzywało innej czcionki to polskie znaki w gg wrociły ale nie wszedzie bo sie nie ta wszystkiego zmienic, skad moge wzias ta czcionke???
Włąsnie przeskanowałem kompa ccleanerem i on podczas wyszukiwania błedow znalał 4 błedy w czcionkach, skad moge wziasc czcionki takie jakie mam w folderze czcionki w windowsie i gdzie sie wybiera jezyk programisty w panelu sterowania w opcjach klawiatury nie ma!!
Ogolnie jak pisze w wordzie to mam polskie znaki ale w programach ich nie ma, teraz zauwarzyłem ze jak puszczam film w subedit playerze to jak on puszcza napisy tez nnie ma polskich znakow, czemu tak sie stało nie bawiłem sie wogole czcionkami ani nic takiego.
Darkone:
PAnel sterowania > Opcja klawiatury [albo coś takiego] i zaznaczasz Prgramisty*
A gdyby nie zadzialalo to usun wszystkie moduly oprocz programistego.
PAnel sterowania > Opcja klawiatury [albo coś takiego] i zaznaczasz Prgramisty*
Strona 1 / 1