Brak paska szybkiego uruchamiania

Witam,
Niestety nie znalazlem tematu na moj problem wiec pisze.

Pare dni temu zaczolem usuwac sobie pliki z folderu temp i z rozpedu usunolem tez kilka folderow z Dokuments and settings myslac ze sa niepotrzebna. Oczywiscie okazalo sie ze jednak sie mylilem. Zrestartowaly mi sie ustawienia w wiekszosci programach ale co najwazniejsze zniknol mi pasek szybkiego uruchamiania (we wlasciwosciach jest zaznaczone pokaz pasek szybkiego uruchamiania). Probowalem przywrocic system ale nawet w najdalszej dacie jaka mam wyskakuje mi ze przywracanie nie kompletne bo nie bylo zadnych zmian w windowsie i paska dalej nie ma. Znalazlem program do przywracania utraconych danych, tylko ze o nie przywraca danych na swoje miejsce. Jezeli ktos by wiedzial jak sie nazywa katalog odpowiedzialny za pasek i gdzie powinien byc to bylbym wdzieczny, badz jakies inne rozwiazanie zeby sie znowu pojawil bo sie do niego przyzwyczailem i kapa bez niego :D.

Odpowiedzi: 6

Spoko dziala, wielkie dzieki za pomoc :)
altan
Dodano
19.01.2006 21:03:07
U mnie jest taki plik "pokaź pulpit" (mam angielską wersję windowsa – to chyba nie ma znaczenia :) )
sh@dow
Dodano
19.01.2006 20:46:14
mettal:
Skoty z paska szybkiego uruchamiania sa w : C:\Documents and Settings\TWOJA_NAZWA\Dane aplikacji\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Stworzylem ten katalog bo go nie mialem, skopiowalem skroty i teraz sie pojawily :D tylko czy da rade wgrac tam skrot pokaz pulpit? bo mam tylko 1 profil i nie wiem skad.
altan
Dodano
19.01.2006 20:19:24
A jak nie masz to przegraj z innego konta do lokalizacji, o której pisze mettal
Żółty
Dodano
19.01.2006 19:29:25
Skoty z paska szybkiego uruchamiania sa w : C:\Documents and Settings\TWOJA_NAZWA\Dane aplikacji\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

Zobacz czy masz tam w ogole skroty...
mettal
Dodano
19.01.2006 19:04:59
Czy skasowałeś plik netuser.dat? Jest plikiem ukrytym. O ile sie nie mylę tam są zapisane informacje o ustawieniach.
sh@dow
Dodano
19.01.2006 18:27:36
altan
Dodano:
19.01.2006 18:21:03
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1