brak obrazu na wszekich plikach wideo – POMOCY!!
WItam pojawil mi sie dziwny problem chcac odpalic jakikolwiek plik wideo on sie odtwarza ale nie ma obrazu, dzis rano wszystko bylo w pozadku i nie wiem co sie stalo czy ktos mial podobny problem?
Odpowiedzi: 9
chyba znalazlem blad to cos ze sterownikami do grafiki – dziwne...
tez sprawdzilem zainstalowalem tez WMA10 i subedita oraz vlc player i to samo
Przychodzi mi jeszcze do głowy, źe moźe to wina odtwarzacza, jakiego uźywasz? Moźe jego równieź warto przeinstalować lub spróbować uzyć jakiegoś innego.
kodeki przeinstalowane ale zadnej zmiany zaden plik typy wideo nie chce sie odpalic z obrazem... :( co sie stac moglo?
odinstalowalem wszytkie kodeki ale nie moge odinstalowac jednego xwida bo nie widze deinstalatora dziwne ale w miniaturkach pliki widze a jak sie maja odtwarzac to obraz jest czarny
MiNos:
wlasnie odinstalowalem wszytkie kodeki i nic nie pomoglo....
A te dwa wskazane przeze mnie zainstalowałeś?Bo bez źadnych kodeków to raczej cięźko o obraz :D
A znaleźć je moźesz np. na stronie domowej SubEdit playera w zakładce kodeki.
wlasnie odinstalowalem wszytkie kodeki i nic nie pomoglo.... gdzie szukac bledu?
Ok, rozumiem, ale mnie chodzi o kodek divx 5 i kodek xvid. Jeśli masz jakiegoś codecpacka to go odinstaluj i spróbuj odpalić jakiś film tylko z tymi w/w dwoma zainstalowanymi.Moźe właśnie kodeki obrazu zaszwankowały.
A z kodekami wszystko w porządku?
Moźe ich przeinstalowanie by coś pomogło (o ile jeszcze tego nie robiłes).Moźe spróbuj z samym divxem i ewentualnie xvidem.
Moźe ich przeinstalowanie by coś pomogło (o ile jeszcze tego nie robiłes).Moźe spróbuj z samym divxem i ewentualnie xvidem.
Strona 1 / 1