Brak obrazu na monitorze po podłączeniu TV

Witam,
mam pytanko, otoz posiadam karte ATI R9200 128 MB z TV–out i monitor LCD 15". Podczas uruchamiania komputera mam taki objaw, ze ladowanie BIOS'u jest widoczne na monitorze, ale juz ladowanie Windows'a XP Professional, tzn logo juz nie jest widoczne na monitorze, a tylko na telewizorze. Obraz na monitorze pojawia sie dopiero w momencie pojawienia sie "ZAPRASZAM". Czy ktos wie jak to mozna zrobic zeby caly proces ladowania byl widoczny na monitorze? Po odlaczenie kabla TVOUT od karty graficznej jest wszystko OK. Mam zaistalowane najnowsze sterowniki ze strony ATI. CZy ktos wie jak to "wlaczyc"
Z gory dzieki za info
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 3

Witam i dzieki za info,
jesli chodzi o Twoja odpowiedz to tez tak myslalem, ale w czasie startu komputera opcje z Windowsa nie sa chyba "uzywane"? A tak w ogole to monitor jako nadrzedny, a telewizor podrzedny, wiec dalej nie wiem jak to wyeliminowac :) ?
Z gory dzieki
POzdrawiam
dszyszko
Dodano
08.09.2004 22:09:31
Nikt nie odpowiada , bowiem większość problemów z podłączaniem TV do komputera została juz opisana i jest w archiwum.
Napiszę tylko tyle źe ,zgłaszanie się jako pierwszego wyj TV związane jest pewnie z od lub zaptaszeniem odpowiedniej opcji związanej z tym czego chcesz uźywać : TV czy monitora
Seeker
Dodano
08.09.2004 14:17:41
Witam,
moglby mi ktos odpowiedziec czy mozna temu jakos zaradzic, bo troche w pewnych momentach ten problem jest uciazliwy
Pozdrawiam
dszyszko
Dodano
08.09.2004 13:14:21
dszyszko
Dodano:
07.09.2004 19:04:51
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1