brak mozliwości kopiowania plików z cd
witam, może ktoś z Was może mi podpowiedzieć co mam zrobić?
Przeinstalowałem system XP. Po sformatowaniu dysku przy kopiowoaniu plików z płyty instalacyjnej, otrzymuje komunikaty, że system nie może skopiować plików za każdym razem innego. Gdy je pomijam instalacja przebiega dalej, ale po pewnym czasie ukazuje się niebieski ekran. Nie mogę sobie z tym poradzić.
pozdrawiam am
Odpowiedzi: 2
Sprawdz sobie pamiec Memtestem. Ona moze byc winowajca.andmik:system nie może skopiować plików za każdym razem innego
-
<p>Dzięki za odpowiedż. Partycję usunąłem i zmieniłem, dysk twardy też nie wykazuje uszkodzeń.</p><p>pozdrawiam am</p>
-
sprawdz naped a przedewszystkim nosnik u kogos innego...z doswiadczenia wiem ze to powoduje takie kwiatki nawet jesli nie ma na nim widocznych okiem zarysowan czy innnych uszkodzen...a co do napedu tez moze byc powodem takich niespodzianek...albo brudny albo uszkodzony albo poprostu niekompatybilny z danym nosnikiem...rzez ostatnio czesto spotykana :]<br />
dzięki płytę mam czystą, ostanio kopiowałem z niej w czwartek i było dobrze. Sprawdzę pamięć - pozdrawiam am