Brak miejsca na dysku.................
co mam zrobic aby zwiekszyc pojemnosc dysku??Wszystkie cookie,niepotrzebne programy wykasowalam i oczyscilam dysk i nic.Mam Xp tak dla wiadomosci
Odpowiedzi: 4
Ponadto pliki z nortona w katalogu recycled/nprotect. Trochę znajdziesz tu
Co do tych pozostałych to hiberfil'a wyłączysz w opcjach zasialnia i zarządzania energią. O standardowym oczyszczaniu dysku (właściwości partycji) wspominać chyba nie muszę
Co do tych pozostałych to hiberfil'a wyłączysz w opcjach zasialnia i zarządzania energią. O standardowym oczyszczaniu dysku (właściwości partycji) wspominać chyba nie muszę
Moj komputer :arrow: Wlasciwosci :arrow: Zaawansowane :arrow: pole Wydajnosc :arrow: przycisk Ustawienia :arrow: zakladka Zaawansowane :arrow: pole Pamiec wirtualna :arrow: przycisk Zmien
a mozna jasnie jco do tego swapa i tych pozostalych ?
Wyczyscić kosz, zmniejszyć swap–a, wyłaczyć hibernację, usunąć pliki backupu po poprawkach, SPack–ach itp, skompersowac pliki to tak z grubsza.
W ramach tych działań mozesz teź poczytać co znajdziesz pod hasłem "odchudzanie" w archiwum tego działu.
I oczywiście najsłuszniejsza porada – kupić większy dysk.
W ramach tych działań mozesz teź poczytać co znajdziesz pod hasłem "odchudzanie" w archiwum tego działu.
I oczywiście najsłuszniejsza porada – kupić większy dysk.
Strona 1 / 1