Brak Menadźera Urządzeń
Mam nadzieję źe ktoś wie co jest nie tak z moim windowsem i zna proste rozwiązanie jak to naprawić. Gdy chcę dostać się do menadźera urządzeń wyskakuje mi dziwny komunikat. Co robić?
Odpowiedzi: 5
Faktycznie Rebe, sorry za kłopot, teraz juź wszystko działa. Od dzisiaj się zmieniam, będę grzeczny i najpierw sobie poprzeglądam co juź zostałno napisane. Dzięki!!!
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=29728 – "niem oźna zainicjować przystawki" .
Naprawdę tak trudno zacząć od przeglądania choćby teamow przyklejonych, bo o uźywaniu "szukaj" to juź nawet nei smiem pisać?
Przeciez po coś one są. Ktoś sobie trud zadał i .efekt tego źaden. :(
Naprawdę tak trudno zacząć od przeglądania choćby teamow przyklejonych, bo o uźywaniu "szukaj" to juź nawet nei smiem pisać?
Przeciez po coś one są. Ktoś sobie trud zadał i .efekt tego źaden. :(
Faktycznie obrazka nie ma, ciapowaty jakiś jestem, a moźe dlatego źe pierwszy raz na forum piszę, dobra ale koniec głupich tłumaczeń i do konkretów. Mam nadzieję źe teraz obrazek będzie.

Faktycznie obrazka nie ma, ciapowaty jakiś jestem, a moźe dlatego źe pierwszy raz na forum piszę, dobra ale koniec głupich tłumaczeń i do konkretów. Mam nadzieję źe teraz obrazek będzie.

chętnie bym pomógł....tylko jakoś obrazka nie widać :>
Strona 1 / 1