Brak ikon i paska narzedzi
Mam problem gdy uruchamiam komputer i klikam swoj profil to nic mi sie nie pokazuje uruchamiam strone poniewarz mam sfalszowane oprogramowanie (nie wiem dlaczego) poprostu klikam rozwiorz ten problem teraz. Mam na klawiaturze przyciski takie jak log off czy moj komputer i zaden mi nie dziala. Co mam z tym zrobic ?? Prosze o odpowiedz.
Odpowiedzi: 9
Na laptopie Vista Podzialalo gdy wpisalem w nowe zadanie EXPLORER ale gdy wpisuje tutaj na kompie to po prostu otwiera mi sie Folder moje dokumenty a na pulpicie nic nowego
nie nie mam klucza poprawnego
-
[color=darkred]Tak na boku: proszę o korzystanie z funkcji edytowania swoich postów. 2 minuty to za mały upływ czasu na kolejnego posta.[/color] [quote=Dumel]nie nie mam klucza poprawnego[/quote]Zatem... o czym my tu rozmawiamy? Regulamin mówi jasno: [quote]„Ukradłeś, martw się sam”[/quote]Wątek zamykam, chyba, że kolega [b]Dumel[/b] przekona mnie, że jest o czym dyskutować.
System jest legalny?
No prosze o pomoc ! :(
Tak. Co robic dalej ?
A twój profil jest profilem administracyjnym?
Wiec gdy zrobilem jak mówisz i wpisalem regedit to pisze Edycja rejestru zostala wylączona przez administratora systemu.
Co mam zrobic :(
Zrob co nastepuje:
- nacisnij Ctrl+Alt+Delete i uruchom Manager Zadan
- w zakladce Aplikacje nacisnij Nowe zadanie
- wpisz regedit potem nacisnij OK
- w edytorze rejestru idz do:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options
- znajdz klucz explorer.exe i usun go
- zamknij edytor i zrestarkuj komputer.
Wczesniej mozesz zrobic backup swojego rejestru.
Przeskanować kompa jakimś antywirusem.
Poszukać szkodliwego oprogramowania jakimś antyadwarem.
Zajrzeć czasem do słownika ortograficznego #-o
Strona 1 / 1