Brak folderu "system32" i netevent.dll
Witam wszystkich !!!
Po uporaniu się z róźnej maści adware,spyware i innego świństwa ! mam problem.. polega on na tym, iź wchodząc do C:\WINDOWS brak folderu "system32"..
mozna wejść tylko i wyłącznie za pomocą ekspolratora, wszedłem do niego, dałem "Właściwości" a tu, ku mojemu zdziwieniu folder mial "ptaszka" przy – ukryty.. i nie moźna tego zmienić ! nie wiem jakim cudem, napewno to przez "gryzonie" – tylko jak to teraz naprawić !?!
Proszę o pomoc..
Po uporaniu się z róźnej maści adware,spyware i innego świństwa ! mam problem.. polega on na tym, iź wchodząc do C:\WINDOWS brak folderu "system32"..
mozna wejść tylko i wyłącznie za pomocą ekspolratora, wszedłem do niego, dałem "Właściwości" a tu, ku mojemu zdziwieniu folder mial "ptaszka" przy – ukryty.. i nie moźna tego zmienić ! nie wiem jakim cudem, napewno to przez "gryzonie" – tylko jak to teraz naprawić !?!
Proszę o pomoc..
Odpowiedzi: 7
"sfc /scannow"
Czekam na dalsze propozycje rozwiązania.. 8)
Sorki, źe tak "edytuje" lecz trafił mnie się jakiś nie fart z myszką i teraz wchodząc do Panel Sterowania––––> Narzędzia Administracyjne––––> Podgląd zdarzeń–––––>System––––> klikne na jakikolwiek, to otwiera sie okno z linkiem w środku..
klikając na link(chciałem sprawdzić jaki plik jest odpowiedzialny za zwieche) jakoś pechowo za"ptaszkowałem" pewien tekst: wklejam poniźej..
Moje pytanie brzmi: jak to od ptaszkować ??
Czekam na dalsze propozycje rozwiązania.. 8)
Sorki, źe tak "edytuje" lecz trafił mnie się jakiś nie fart z myszką i teraz wchodząc do Panel Sterowania––––> Narzędzia Administracyjne––––> Podgląd zdarzeń–––––>System––––> klikne na jakikolwiek, to otwiera sie okno z linkiem w środku..
klikając na link(chciałem sprawdzić jaki plik jest odpowiedzialny za zwieche) jakoś pechowo za"ptaszkowałem" pewien tekst: wklejam poniźej..
Moje pytanie brzmi: jak to od ptaszkować ??
Pewnie naleźy go "odkryć" przez – wielokrotnie juź sugerowaną – zzabawę ptaszkami w opcjach menu widok.
Do do biblioteki zaś to mozna by sprobować jej podmiany czy wyrejestrowania/zarejestrowania np.
Choć pewnie zacząć w ogole to od sfc /scannow by wypadało.
Do do biblioteki zaś to mozna by sprobować jej podmiany czy wyrejestrowania/zarejestrowania np.
Choć pewnie zacząć w ogole to od sfc /scannow by wypadało.
Podany link przez Ciebie "Rebe" nic mi nie mówi.. :shock: Wróce do tego nieszczęsnego folderu system32 ! dlaczego go nie widze, jest ukryty ? co naleźy zrobic ? Dodam, źe kompa skanowałem antywirusami, antyszpiegami i rejestry poczyszczone CCleaner i mam załoźonego Kerio Personal Firewall 4 !
Żadnego wira, lub świństwa w kompie.. sprawdzałem HijackThis`em :wink:
Żadnego wira, lub świństwa w kompie.. sprawdzałem HijackThis`em :wink:
http://www.alegsa.com.ar/Visitas/index17/Netevent%20dll.php – zobacz to.
Wpisałem.. i da się. !
Moźe dodam, źe od wczoraj zacząłem mieć dziwne zwiechy kompa, ratuje tylko "restart"..
wszedłem do Panel sterowania–––>Narzedzia administracyjne––––>Podgląd zdarzeń––––> System
i powoduje ten zwis plik o nazwie "netevent.dll" –––> szukałem po sieci, lecz nie znalazłem informacji, co mam z nią zrobić..
Do:"Rebe" ––––> tak, da się tak pokazać
Moźe dodam, źe od wczoraj zacząłem mieć dziwne zwiechy kompa, ratuje tylko "restart"..
wszedłem do Panel sterowania–––>Narzedzia administracyjne––––>Podgląd zdarzeń––––> System
i powoduje ten zwis plik o nazwie "netevent.dll" –––> szukałem po sieci, lecz nie znalazłem informacji, co mam z nią zrobić..
Do:"Rebe" ––––> tak, da się tak pokazać
A przez własciwości z menu opcji folderów nie da się "pokazać" ukrytych ?
A przez start – uruchom i wpisanie C:\windows\system32 teź sie nie da ?
Strona 1 / 1